Başkan Tütüncü, Döşemealtı’nda

Antalya’nın Akseki, İbradı ve Korkuteli ilçelerini ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün yeni gezi rotası Döşemealtı oldu.


Siyaset 29.07.2022 23:53:00 0
Başkan Tütüncü, Döşemealtı’nda

Geçtiğimiz hafta Antalya’nın Akseki ve İbradı ilçelerini ziyaret eden, hafta ortasında Korkuteli ziyaretinde bulunan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün bu kez gezi rotası Döşemealtı İlçesi oldu.

 

Sınır komşusu Döşemealtı’nda hemşehrileriyle kucaklaştı. Başkan Tütüncü’ye, AK Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Bekir Kıvrım ve ilçe teşkilatı eşlik etti. Tütüncü, ilk olarak Döşemealtı İlçesi’nin Aşağıoba Mahallesi Muhtarı Osman Tekin ile birlikte Hac vazifesini yerine getiren hemşehrileriyle buluştu. 

 

Dereli Mahallesi Necip Fazıl Doğanı ziyaret eden Başkan Tütüncü, cuma namazının ardından hemşehrileriyle bir araya geldi, istek ve taleplerini dinledi. Döşemealtı programına devam edecek olan Başkan Tütüncü, Kevşirler Mahallesi, Ekşili Mahallesi ve Ilıca Mahallesi’nin muhtarları eşliğinde esnaf ve ev ziyareti gerçekleştirecek.

 

Başkan Tütüncü, devam edecek olan gezi programında; Karaveliler Mahallesi ve Kovanlık mahallesindeki hemşehrileriyle de buluşacak. Gün sonununa doğru Başkan Tütüncü, Yeniköy Mahallesinde çıkan yangın sonucunda bir yıllık mahsulü yanan çiftçiyi ziyaret edecek.

 
 
 
 

ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!
Tartışılan yaz saati uygulaması değişiyor mu? Bakan Bayraktar'dan net cevap 2016 yılında son bulan yaz saati uygulaması her sene olduğu gibi yine tartışılmaya başlandı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’dan herkesin merak ettiği açıklama geldi.