Siyaset

Siyaset Haberleri

Başkan Tütüncü Finike’de

Antalya’nın ilçelerini karış karış gezen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Finike ziyaretinde ilk önce ilçe esnafıyla kucaklaştı. Esnafın toplumun temel direği ve toplumun nabzını tutan en önemli kesim olduğunu belirten Başkan Tütüncü, “Biz yetki alan


Siyaset 12.08.2022 00:01:00 0
Başkan Tütüncü Finike’de

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçe gezileri kapsamında bu hafta Finike ilçesini ziyaret etti. İlçe ziyareti kapsamında önce Hasyurt esnafıyla bir araya gelen Başkan Tütüncü, kapı kapı gezdiği esnafın istek ve taleplerini yerinde dinledi.  Tütüncü, Hasyurt Esnaf Odası ve ardından da Finike Esnaf Odasını ziyaret etti. Genel kurul süreci yaşayan Finike Esnaf Odası Başkanı Adem Durdemir ve ekibine başarı dileklerini ileten Başkan Tütüncü, “Finike’de teşkilatımızla yaptığımız programın ilk duraklarını Finike esnaf odasına gerçekleştirelim ve başarı dileklerimizi iletelim istedik.” dedi.

ESNAFIMIZIN HER ZAMAN YANINDA DURDUK

“Biz gittiğimiz her yerde ilk önce esnafımızı ve esnaf odalarımızı ziyaret ediyoruz.” diyerek konuşmasını sürdüren Başkan Tütüncü, “ Çünkü esnaf toplumun temel direği, esnaf toplumun nabzını tutan en önemli kesim. Bu bakımdan belediye başkanlığımızın ilk gününden itibaren esnaflarımızla yan yana olduk. Ve yönetimi de onlarla birlikte yaptık. Belediye yönetiminde katılımcılığa önem veriyoruz, esnafımızın fikirleri bizim için çok önemli.  Esnafımızı ilgilendiren her konuda biz odalar birliği başkanlarımızla birlikte beraber istişare ederek kararlar verdik. Her zaman esnafın yanında durduk. Bugün ilk ziyaretimizi esnafımıza yapıyor olmamız, Finike esnafına, esnaf odasına vermiş olduğumuz kıymeti göstermesi bakımından önemli… Sizlere başarılar diliyorum, her zaman sizlerin yanında olduğumuzu ifade etmek isterim. İnşallah sizlerle birlikte ülkemizi aydınlık yarınlara taşıma uğrunda ve idealinde de her zaman birlikte olacağız. Gün boyu ziyaretlerimiz olacak. Bugün en çok ziyaret edeceğimiz grupların başında esnaflarımız olacak. İnşallah bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada esnaflarımızın meselelerinin çözümü konusunda her şeyi seferber etmeye hazır olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Biz yetki alanlarımıza girsin girmesin, imkanlarımız olsun olmasın esnafımızın dertleriyle dertleniyor ve çözmeye çalışıyoruz. “ diye konuştu. Başkan Tütüncü, daha sonra İskele ve Kale mahalle muhtarları ile  MHP İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Finike sanayi sitesine de uğrayan Tütüncü, sanayi esnafıyla da  bir araya geldi. Gün boyu devam edecek olan Finike ziyaretinde Başkan Tütüncü, Turunçova esnafını, Yeni mahalle esnafını, Yuvalı köyünü ziyaret edecek. Başkan Tütüncü, günün son ziyaretini de AK Parti İlçe Teşkilatına gerçekleştirecek.


FETÖ'ye 20 ilde 'Kıskaç'! FETÖ'ye 20 ilde 'Kıskaç'!
Sağlıklı toplum için mutlu hekimler gerekiyor Sağlıklı toplum için mutlu hekimler gerekiyor
LGS başvurularında bugün son gün LGS başvurularında bugün son gün
Seçimler öncesinde piyasalarda son işlem günü Seçimler öncesinde piyasalarda son işlem günü
Doğanşehir'de toplu açılış töreni Doğanşehir'de toplu açılış töreni