Başkan Tütüncü, gençlerle buluşuyor


Gündem 8.12.2019 18:38:00 0
Başkan Tütüncü, gençlerle buluşuyor

Başkan Tütüncü, gençlerle buluşuyor  

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Gençlik Buluşmaları kapsamında Neriman-Erol Yılmaz Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Kepez Belediyesi’nin gençlere yönelik en önemli projelerinden biri olan ‘Kepez Gençlik Buluşmaları’ ilçedeki okullarda tüm hızıyla devam ediyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ‘Kepez Gençlik Buluşmaları’ kapsamında Neriman-Erol Yılmaz Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Okul bahçesinde öğrenciler tarafından alkışlarla karşılanan Başkan Tütüncü, öğrenci orkestrasının da mini konserine konuk oldu. Okulun şeref defterini imzalayan Tütüncü, daha sonra gençlerle bir araya gelmek için toplantı salonuna geçti.

Başkanlık meslek değil, geçici bir görev

Gençlere özgeçmişi hakkında bilgi veren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, belediye olarak önceliklerinin hemşehrilerine hizmetin en iyisini götürmek olduğunu söyledi.  Antalyalılar için hizmetin en iyisini yapmaya çalıştıklarını ve siyaset kariyeri takdirini de Antalyalılara bıraktığını belirten Tütüncü, belediye başkanlığının bir meslek değil, geçici bir görev olduğunu da sözlerine ekledi. Başkan Tütüncü, konuşmasının ardından öğrencilerin sorularını da tek tek cevapladı. Kimi öğrenci şiirden hoşlanıp hoşlanmadığını sorarken, kimisi de kariyer planlamasını sordu. Yaklaşık bir saat süren ve soru-cevap şeklinde devam eden Kepez Gençlik Buluşmaları günün anısına öğrenci ve öğretmenlerle çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. Kepez Belediyesi’nin Gençlik Buluşmaları, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılı boyunca farklı okullar da devam edecek.

Türel’in tepkisi haberleri sildirdi Menderes Türel’in sosyal medyadan yaptığı sert açıklamanın ardından, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Can Okan Kıran’ın iddialarını haberleştiren bazı internet sitelerinin içerikleri yayından kaldırması dikkat çekti.
Kepez’de çevre kirliliğine sıfır tolerans Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Çevre Sağlığı Birimi ekipleri, 2025 yılında ilçe genelinde gerçekleştirdiği denetimler sonucunda çevre kirliğine neden olan kişi ve işletmelere ait 98 araç plakasına toplam 3 milyon 12 bi
Tarım ihracatı Antalya’yı taşıdı Antalya’nın ocak ayı ihracatı yüzde 6,2 artarak 190,3 milyon dolara ulaştı. Toplam ihracatın yüzde 67’sini tarım ve tarıma dayalı ürünler oluşturdu.
Kanserden korkmayın, geç kalmaktan korkun SDÜ Hastanesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Tıbbi Onkoloji Uzmanı Doç.Dr. Mustafa Korkmaz, 4 Şubat Dünya Kanser Günü kapsamında, kanserle mücadele farkındalığının artırılması ve erken tanının önemine dikkat çekmek amacıyla şu öne
“Sesimiz umut, nefesimiz hayat olsun” kanser hastalarına umut oldu Isparta İl Sağlık Müdürlüğü öncülüğünde, Şehir Hastanesi’nde görev yapan sağlık çalışanları tarafından kurulan “Umuda Nefes Korosu”, “Sesimiz Umut, Nefesimiz Hayat Olsun” sloganıyla düzenlenen anlamlı konserle kanser hastalarına m