Siyaset

Siyaset Haberleri

Başkan Tütüncü, Serik’te

Antalya’nın ilçelerini karış karış gezerek gönül kapılarını çalan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün, yeni gezi rotası Serik oldu.


Siyaset 4.08.2022 22:05:00 0
Başkan Tütüncü, Serik’te

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Serik İlçesi’nde mahalle mahalle gezdi, hemşehrilerinin gönül kapılarını çaldı, esnaf ile tek tek kucaklaştı.

İlk olarak Başkan Tütüncü Serik gezisinde, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Bayar Savran ve Serik ve Çevresi Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Gülaydın’ı ziyaret etti.

ResimZiyaret sonrası Başkan Tütüncü, AK Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Yıldırım ve yönetimiyle birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi. MHP İlçe Başkanı Osman Üstünmet’i iş yerinde ziyaret edecek olan Başkan Tütüncü, Berendi Mahallesi Muhtarı Sadık Barbaros’u ziyaret ederek, çarşı esnafıyla kucaklaşacak. 

Resim

Orta mahalle ve Karadayı Mahallelerinde taziye ziyareti gerçekleştirecek olan Başkan Tütüncü,  Akçaalan Mahalle Muhtarı ve Mahalle Başkanı olan Ali Şahin’i ve Akbaş Mahalle Muhtarı Mehmet Korkmaz’ı ziyaret edecek. 

Resim

Başkan Tütüncü, gün sonuna doğru Ak Parti Serik İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, ilçe teşkilatıyla buluşacak. Son olarak Abdurrahmanlar Mahallesi Muhtarı Emrah Avşar’ı ziyaret edecek olan Başkan Tütüncü, Töngüşlü Mahallesinde de çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek günü sonlandıracak.

 
 
 
 

Güzelbahçe'de Yeken çocuklar için talimat verdi Güzelbahçe'de Yeken çocuklar için talimat verdi
Güzelbahçe'de Yeken çocuklar için talimat verdi Güzelbahçe'de Yeken çocuklar için talimat verdi
İYİ Parti Edirne Milletvekili Mehmet Akalın’dan 23 Nisan açıklaması İYİ Parti Edirne Milletvekili Mehmet Akalın’dan 23 Nisan açıklaması
Yunusemre Halk Eğitim Merkezi'nde kurslar devam ediyor Yunusemre Halk Eğitim Merkezi'nde kurslar devam ediyor
Milli Eğitim'den 23 Nisan'a özel gazete Milli Eğitim'den 23 Nisan'a özel gazete