Başkan Ünal Bucaklı esnafı tek tek ziyaret ediyor


Siyaset 4.04.2020 01:43:00 0
Başkan Ünal Bucaklı esnafı tek tek ziyaret ediyor

Başkan Ünal Bucaklı esnafı tek tek ziyaret ediyor.

Covid-19 salgını hem sağlığı hem de ekonomiyi etkiledi. Bucaklı esnaflarla daha önceden yaptığımız diyaloglarda işlerin olmadığını bizlere aktarmışlardı. 3 Nisan Cuma günü Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, virüsten etkilenen esnafın derdini dinlemeye ve bu salgın hakkında bilgilendirmek için esnaf ziyaretlerini yaptı.

 

Yapılan ziyaretlerde Başkan Ünal’ın sosyal mesafeye dikkat ettiği, esnaflara da bu hususta kendilerinin de dikkatli olması gerektiğini ayrıca bu salgından ne korkmalıyız ne de hafife almalıyız diyerek uyarılarda bulunduğu gözlenildi. Esnafın derdini dinleyip Hasbihal eden Başkan Ünal’ın ziyaretlerinden esnafın memnun olduğu gözlemlendi.

 

 

 

 

Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan şap hastalığı açıklaması Tarım ve Orman Bakanlığı şap hastalığı açıklamasında bulundu. Açıklamalara göre, yeni serotip SAT1’e karşı yaklaşık 6 milyon doz aşı sevk edildi. 20 Temmuz’a kadar 2,6 milyon doz daha üretilecek. Hayvan sağlığı hizmetlerinde aksam
Alanya doğu çevreyolu projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor Alanya trafiğini rahatlatacak 15 kilometrelik Doğu Çevreyolu Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Kaymakam Şakir Öner Öztürk, kritik noktalarda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.
Isparta32spor’dan 3 yeni transfer! Transfer atağını sürdüren Isparta32spor, Fatih Aktay, Kaan Yüksel ve Hasan Kaya’yı renklerine bağladı. Yeni transferler, Davraz kampında takımla çalışmalara başladı.
Isparta atlı spor kulübünden büyük başarı Isparta Atlı Spor Kulübü Başkanı Ümit Yeter ve kulüp üyeleri, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik’i ziyaret etti. Gebze’de düzenlenen Uluslararası Atlı Dayanıklılık Yarışmalarında dereceye gir
Gülistan kapalı pazaryeri çalışmaları hızla devam ediyor Isparta Belediyesi, Gülistan Mahallesi’ne kapalı pazar alanı ve meydan yapımı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Nisan ayında temeli atılan, 100 pazarcı esnafının rahatça yerleşebileceği şekilde tasarlanan ve vatandaşların konfor