Başkan Ünal Canlı Yayında Müjdeledi


Gündem 13.08.2020 16:51:00 0
Başkan Ünal Canlı Yayında Müjdeledi

"Çocuk Sokağı" projesi hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Ünal Canlı yayın esnasında Bucak'a 2 yeni müjde daha verdi.
Başkan Ünal yaptığı açıklamada " Bucak Belediyesi olarak 7'den 70'e vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda ilçede Butik Sokaklar oluşturma konusunda Çocuk Sokağı projesini hayata geçirdik. Eskiden çocukları dışarıdan eve sokamıyorduk. Günümüz teknolojik çağda ise çocuklarımızı tablet, telefon ve bilgisayarların karşısından kaldıramıyoruz. Biz Bucak Belediyesi olarak çocuklarımızı güvenli bir ortamda eski günlerdeki gibi sokaklara çıkartıp, onların fiziki ve ruhsal gelişimlerine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Herkesin faydalanabileceği bir alanda projemizi hayata geçiriyoruz. Çocuklarımız butik sokağımızda vakit geçirirken aile bireyleri de hemen yanı başında bulunan çay bahçesi veya park alanlarımızda gönül rahatlığı ile vakit geçirebilecekler" ifadelerini kullandı.

İlçede Butik Sokak çalışmalarını geliştirme çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Ünal 2 farklı Butik Sokak Projesi ile de sanat severler ve spor severleri müjdeledi. Başkan Ünal TRT Antalya radyosunda canlı olarak yaptığı açıklamada "Biz Bucak'ımızı tebessüm kenti haline getirmeyi amaçlıyoruz. Sevgi dilini, saygı dilini hakim kılmaya gayret gösteriyoruz. Birlikte gülüp birlikte ağlayacağımız bir ortam oluşturmaya çalışıyoruz. Belediye çalışmalarımız tamamen bu yöndedir. 7'den 70'de herkesin belediyesi olma yolunda çıktığımız yolda Butik sokaklar projesi kapsamında 'Sanat Sokağı ve Spor Sokağı' olmak üzere iki farklı projeyi de hayata geçireceğiz.  İlerleyen günlerde sanat ve spor sokağı çalışmalarımız da farklı noktalarda başlayacak." sözlerini kullandı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü