Siyaset

Siyaset Haberleri

BAŞKAN ÜNAL'DAN BASIN AÇIKLAMASI


Siyaset 30.06.2020 01:44:00 0
BAŞKAN ÜNAL

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal: Kıymetli hemşerilerimiz;


Karayolları tarafından yapılan asfalt çalışmalarında sıcak asfalt sonrası BSK aşınma asfaltının dökülmesi gerekmektedir. Yoğun girişimlerimiz sonucu, Milletvekillerimizin de destekleri ile Karayolları 13. Bölge Müdürlüğümüz tarafından Bucak–Kocaaliler yolu ve muhtelif kavşak bağlantılarda aşınma asfaltının dökülmesi için çalışmalara başlanmıştır. Bu kapsamda Karayolları tarafından aşınma asfalt dökümü için karşılıklı olarak Kremna sapağına kadar 5 Kısım belirlenmiş ve bunlardan ilk kısmında çalışmalara başlanmıştır. Benzer şekilde yolun diğer tarafının da trafiğe kapatılarak aynı işlem silsilesiyle çalışmalara devam edilecektir.

Değerli Bucaklılar,
Öncelikle güzel şeyler sabır gerektirir. Biliyoruz, özellikle yoldan karşıdan karşıya geçme noktasında biraz sıkıntı yaşıyorsunuz. Esnafımız ise dertli. Ancak asfalt dökümü öncesi yolun yıkanması, kuruması ve yapıştırıcının tatbiki için tozlanmaması çok önemli. Bu çerçevede çalışma alanına hiçbir şekilde araçların girmemesi için yetkililer tarafından gerekli önlemleri almış durumdadır. Karayollarımız çalışmalarını hızlandırıp, ilk etap çalışmalarının Perşembe gününe kadar bitirilmesi beklenmektedir. Tahmini çalışma programı kapsamında ise toplam 5 Kısımlık alanın yaklaşık 1 ay içerisinde tamamlanması planlamaktadır.
Anlayışınız ve sabrınız için şimdiden çok teşekkür ediyoruz. Saygılarımızla…
Bucak Belediye Başkanlığı


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Kocaeli'de üreticilere karpuz tohumu desteği Kocaeli'de üreticilere karpuz tohumu desteği
Bursaspor toparlanma sürecine girdi mi ? Bursaspor toparlanma sürecine girdi mi ?
İnegöl protokolü şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu İnegöl protokolü şehit aileleri ve gazilerle iftarda buluştu
Tokat Havalimanı'nda Şubat ayında yolcu artışı Tokat Havalimanı'nda Şubat ayında yolcu artışı