BAŞKAN ÜNAL'DAN İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANINA TOKAT GİBİ CEVAP


Siyaset 16.04.2020 15:21:00 0
BAŞKAN ÜNAL
BİZ BU SÜREÇTE “SİYASET KONUŞMAYALIM”; “HİZMET ÜRETELİM” DEDİKÇE…
İyi Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez’in 3. Petrol İstasyonu ile ilgili açıklamalarını hayretle okuduk. 
1. Koronavirüs ile mücade ettiğimiz bu günlerde SİYASET YAPMAKTAN ÇOK HİZMET ÜRETMEYİ TERCİH ETTİĞİMİZİ ve bu süreçte her kesimle bir ve beraber olmamızın gereğini Başkan Safa Sönmez’inde olduğu İLÇE BAŞKANLARI TOPLANTISINDA ifade etmiştik. 
2. Sevgili Başkan, bugünkü açıklama ile neyin açıklamasını yaptığınızı anlayamadık. Önceki dönemlerde 2014 yılında başlayan ve enson kayyum sürecinde (yarında kayyumu siz getirmediniz mi açıklaması yapabilirsiniz) KESİNTİYE UĞRAYAN 3. PETROL İSTASYONU ÇALIŞMALARININ TEMELİNİ BİZ (TÜM BUCAKLI HEMŞEHRİLERİMİZLE) ATTIK MI? ATTIK. 
3. Ramazan Ayaz ve Süleyman Mutlu Başkanım zamanında başlayan ve Kayyumla kesintiye uğrayan YAKLAŞIK 6 YILLIK ÇALIŞMAYI NİHAYETE ERDİREREK 3. PETROL İSTASYONUNU TAMAMLADIK MI? TAMAMLADIK. Neyin algısını neyin açıklamasını yapıyorsununuz? 
4. Sevgili Başkan, İTİBAR SUİKASTCILIĞINI VE ALGIYI OPERASYONCULUĞUNU BIRAKIN. HİZMETLERİMİZE VE HİZMET ÜRETMEYE BAKIN. Bucak’ımıza 3. Petrol istasyonumuz hayırlı olsun.
Not: Sevgili Başkan, bizim bir yere kaçtığımız yok. Bucak’tan ayrılmadık. Partimizden kopmadık. Halkımızın teveccühü ile bizi belediye başkanlığı ile onurlandıran Bucaklı hemşerilerimize hizmet için Bucak Belediyesindeyiz. Son söz, Petrol istasyonumuzun açılışında sana da teşekkür edecektik. Ama söz, 3. Petrol İstasyonumuzun resmi açılışını yapalım emeği geçen herkese olduğu gibi sana da teşekkür edeceğiz. Tek derdin teşekkür olsun.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
SGK 47 ilacı daha geri ödeme listesine aldı SGK 47 ilacı daha geri ödeme listesine aldı
” Foça turizmden hak ettiğini alacak” ” Foça turizmden hak ettiğini alacak”
Bursa'da şehrin göbeğinde sağlık ocağından mahrumlar Bursa'da şehrin göbeğinde sağlık ocağından mahrumlar
Yeni Gölcük Terminali'nde hummalı çalışma Yeni Gölcük Terminali'nde hummalı çalışma