BAŞKAN ÜNAL İŞÇİLERE ZAM MÜJDESİNİ VERDİ: EN DÜŞÜK MAAŞ 3.476,55 TL OLDU


Siyaset 27.01.2021 15:16:00 0
BAŞKAN ÜNAL İŞÇİLERE ZAM MÜJDESİNİ VERDİ: EN DÜŞÜK MAAŞ 3.476,55 TL OLDU

BAŞKAN ÜNAL İŞÇİLERE ZAM MÜJDESİNİ VERDİ: EN DÜŞÜK MAAŞ 3.476,55 TL OLDU

Bucak ilçesinde belediye personelinin yeni maaş oranları belli oldu. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, yapılan zam ve yeni maaşları açıkladı. Bucak Belediyesinde ikramiyeler hariç en düşük işçi maaşımızı 3.476,55 TL’ye yükseltildi. Bayram ikramiyeleriyle birlikte ise bekar bir işçimizin en düşük aylığı 3.506,55 TL oldu.

İşçilerimizin Yeni Maaş Oranları Hayırlı Olsun!

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada,“Hizmet İş Sendikamız ile İşçilerimizin sözleşmesini imzaladık. Sendika Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez, Hak–İş Konfederasyonu Burdur İl Başkanı Davut Acat ve Sendika Temsilcilerinin bulunduğu toplantıda yapılan sözleşmeye göre 218 şirket işçimize eski asgari ücret üzerinden yaklaşık %50, yeni asgari ücret üzerinden ise yaklaşık %24 zam yaparak 2825 TL’den ikramiyeler hariç en düşük işçi maaşımızı 3.476,55 TL’ye yükselttik. Bayram ikramiyeleriyle birlikte ise bekar bir işçimizin en düşük aylığı 3.506,55 TL’ye ulaştı. Bu ücretlere sosyal haklar (çocuk parası, işin vasfına göre formenlik ücreti, koku ücreti, eğitim ücreti, direksiyon ücretini de eklediğimizde ise bir işçimizin en düşük maaşı 4.000 Tl’ye yaklaşıyor. Gece gündüz demeden çok büyük özveri göstererek çalışan değerli işçilerimize hayırlı olmasını diliyor, daha iyi imkânlarla, çok daha fazlasını vereceğimiz günlere ulaşmayı yüce Allahtan diliyorum.” açıklamasında bulundu.


Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu
Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı
MASKİ, Değnekler Mahallesini sağlıklı altyapıya kavuşturuyor MASKİ, Değnekler Mahallesini sağlıklı altyapıya kavuşturuyor
Başdeğirmen çifti özel çocuklarla bir araya geldi Başdeğirmen çifti özel çocuklarla bir araya geldi
YENİ OTOGAR 15 NİSAN’DA HİZMETE GİRİYOR Yeni otogar 15 Nisan’da hizmete giriyor