BAŞKAN ÜNAL MESAİYE HALK OTOBÜSÜYLE GİTTİ


Yaşam 10.09.2020 00:00:00 0
BAŞKAN ÜNAL MESAİYE HALK OTOBÜSÜYLE GİTTİ

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, sıra dışı uygulamalarıyla halkla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Ünal, mesaiye toplu taşıma aracı ile giderek vatandaşlarla sohbet etti.

Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Halkımızla her ortamda bir araya gelerek, vatandaşlarımızın dertlerine çare üretmek, vatandaşlarımızla hasbihal etmek için gayret ediyoruz. Bu gün mesaimize giderken ilk gelen şehir içi halk otobüsümüze bindik. Şehir içi halk otobüsünde bulunan vatandaşlarımızla sohbet ettik. Aynı zamanda Şehir içi halk otobüslerinin denetimi Belediyemiz sorumluluğunda olduğu için bir taraftan vatandaşlarımızın ve dolmuşçularımızın dertlerini dinlerken diğer taraftan da denetim sorumluluğumuzu yerine getirmiş oluyoruz İçerisinde bulunduğumuz pandemi döneminde gördüğüm kadarıyla Şehir içi halk otobüslerimiz de vatandaşlarımız sosyal mesafe kurallarına uyuyor. Şehir içi halk otobüslerimiz hijyen kurallarına uygun olarak dezenfekte ediliyor.” dedi.

Süleyman Demirel Bulvarında şehir içi halk otobüsüne binen Belediye Başkanı Emrullah Ünal Şirlek mevkiinde bulunan merkeze kadar giderek, durakta bulunan dolmuşçu esnafları ve şoförler ile bir süre sohbet etti.   

Isparta’da İlk Taziye Evi Açıldı BEKDER öncülüğünde ve belediye desteğiyle hizmete giren taziye evi, ilk olarak Şerife Tunç için kapılarını açarak vatandaşların acılarını birlikte paylaşmasına imkan sağladı.
Gölcük Tabiat Parkı’nda alt yapı çalışmaları devam ediyor Gölcük Tabiat Parkı’nda alt yapı çalışmaları devam ediyor
Bayramda ulaşımda yoğunluk: 12 milyonu aşkın araç geçiş yaptı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı döneminde otoyol ve köprülerden toplam 12 milyon 338 bin 48 aracın geçiş yaptığını açıkladı.
Konya’da yolcu otobüsü devrildi: 14 kişi yaralandı Konya’nın Seydişehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 3’ü ağır 14 kişi yaralandı.
Başkentliler mesire alanlarında bayramın tadını çıkardı Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Çubuk-1 Barajı Rekreasyon Alanı ile Hacıkadın Kent Ormanı, Ramazan Bayramı boyunca vatandaşlardan büyük ilgi gördü.