BAŞKAN ÜNAL MESAİYE HALK OTOBÜSÜYLE GİTTİ


Yaşam 10.09.2020 00:00:00 0
BAŞKAN ÜNAL MESAİYE HALK OTOBÜSÜYLE GİTTİ

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, sıra dışı uygulamalarıyla halkla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Ünal, mesaiye toplu taşıma aracı ile giderek vatandaşlarla sohbet etti.

Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Halkımızla her ortamda bir araya gelerek, vatandaşlarımızın dertlerine çare üretmek, vatandaşlarımızla hasbihal etmek için gayret ediyoruz. Bu gün mesaimize giderken ilk gelen şehir içi halk otobüsümüze bindik. Şehir içi halk otobüsünde bulunan vatandaşlarımızla sohbet ettik. Aynı zamanda Şehir içi halk otobüslerinin denetimi Belediyemiz sorumluluğunda olduğu için bir taraftan vatandaşlarımızın ve dolmuşçularımızın dertlerini dinlerken diğer taraftan da denetim sorumluluğumuzu yerine getirmiş oluyoruz İçerisinde bulunduğumuz pandemi döneminde gördüğüm kadarıyla Şehir içi halk otobüslerimiz de vatandaşlarımız sosyal mesafe kurallarına uyuyor. Şehir içi halk otobüslerimiz hijyen kurallarına uygun olarak dezenfekte ediliyor.” dedi.

Süleyman Demirel Bulvarında şehir içi halk otobüsüne binen Belediye Başkanı Emrullah Ünal Şirlek mevkiinde bulunan merkeze kadar giderek, durakta bulunan dolmuşçu esnafları ve şoförler ile bir süre sohbet etti.   


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü