Başkan Ünal, Ramazan’ın bereketini vatandaşlarla paylaşıyor


Yaşam 16.05.2020 16:51:00 0
Başkan Ünal, Ramazan’ın bereketini vatandaşlarla paylaşıyor

BAŞKAN ÜNAL, ÇIKILMAYAN SOKAKLARA ÇIKTI, GİDİLMEYEN EVLERE GİTTİ, GÖNÜLLERİ ALDI 

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, her akşam farklı bir mahallede sokak gezileriyle aileleri ziyaret ediyor ve sorunlarını dinliyor. Çıkılmayan sokaklara çıkan, gidilmeyen evlere giden, gönülleri alan Başkan Emrullah Ünal, mahalle ziyaretlerinde vatandaşlara maske ve kolonya dağıtımı da yapıyor. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Ramazan ayında […]

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, her akşam farklı bir mahallede sokak gezileriyle aileleri ziyaret ediyor ve sorunlarını dinliyor. Çıkılmayan sokaklara çıkan, gidilmeyen evlere giden, gönülleri alan Başkan Emrullah Ünal, mahalle ziyaretlerinde vatandaşlara maske ve kolonya dağıtımı da yapıyor.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Ramazan ayında mahalle mahalle, sokak sokak gezerek 11 ayın sultanı Ramazan’ın bereketini Bucaklılarla birlikte paylaşıyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamın-da sosyal mesafe kuralına dikkat ederek mahalle ziyaretleri yapan Başkan Emrullah, vatandaşlarla hasbihal ediyor. Maske, kolonya ve ıslak mendilden oluşan hijyen paketi ile erzak ve gıda yardımı yapıyor.
Sokak Gezilerinde Maske ve Kolonya Dağıtımı Gerçekleştiriyor. Erzak ve Gıda Yardımı Yapıyor.
Bucak Belediyesi tarafından her akşam ihtiyaç sahibi yaklaşık 2 bin kişiye sıcak yemek dağıtımı yapılırken, erzak ve gıda yardımları da sürüyor. Ramazan’ın anlamına uygun hareket eden Bucak Belediyesi, yardıma muhtaç aileleri de unutmuyor. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal her akşam farklı bir mahallede sokak gezileriyle aileleri ziyaret ediyor ve sorunlarını dinliyor. Başkan Emrullah Ünal, mahalle ziyaretlerinde vatandaşlara maske ve kolonya dağıtımı da gerçekleştiriyor.


Sosyal Mesafeye Dikkat Ediyor. Vatandaşlarla Sohbet Edip Talep ve Sorunlarını Dinliyor
Gittiği her mahallede esnaf ve vatandaşları da ziyaret eden Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralına uygun hareket ederek mahalle sakinle-riyle hasbihal ediyor. Bu yıl koronavirüs salgını nedeniyle toplu ramazan organizasyonları iptal edilirken Başkan Emrullah Ünal, vatandaşlarla gönül bağını koparmadan çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle mahalle, sokak sokak gezerek Bucaklılarla bir araya gelen Başkan Ünal, maske takarak ve sosyal mesafe kuralına dikkat ederek vatandaşlarla sohbet edip talep ve sorunlarını dinliyor. Her zaman Bucaklılarla iç içe olma sözü veren ve bunu Ramazan’da da sürdüren Başkan Ünal, Ramazan’ın bereketini vatandaşlarla paylaşıyor.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü