BAŞKAN ÜNAL ÜNİVERSİTEYE HAZIRLANAN GENÇLERİ UNUTMADI:


Eğitim 21.05.2020 02:24:00 0
BAŞKAN ÜNAL ÜNİVERSİTEYE HAZIRLANAN GENÇLERİ UNUTMADI:

BAŞKAN ÜNAL ÜNİVERSİTEYE HAZIRLANAN GENÇLERİ UNUTMADI: ÖĞRENCİLERİN EVLERİNE YKS DENEME KİTAPÇIĞI VE MASKE GÖNDERMEYE BAŞLADI

Bucak Belediyesi üniversite sınavına hazırlanan gençleri unutmadı. Destek bizden başarı sizden diyerek öğrencilerin evlerine YKS Deneme kitapçığı ve maske göndermeye başladı. Tek yapmanız gereken ise kultur@bucak.bel.tr mail adresine ad, soyad, telefon ve adres bilgilerinizi göndermek. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, “Bucak Belediyesi olarak gençlerimiz farklı imkânlar sunmaya çalışıyoruz.

Üniversite adaylarına yönelik bu yıl hazırladığımız belirli organizasyonlar vardı. Ama koronavirüsü salgını nedeniyle bunları bir miktar tadil etmek durumunda kaldık. Üniversite sınavına Bucak ilçemizde girecek yaklaşık 1.500 aday için Temel Yeterlilik Testi Deneme Kitapçığı ile yine bu öğrencilerimize maske hediye ediyoruz. Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze ya da kultur@bucak.bel.tr mail adresine isim, soyad, adres ve telefon bilgilerini bırakmaları halinde deneme kitapçıklarını tüm öğrencilerimizin evlerine göndereceğiz. Yarınlarımızın mimarı Bucak’ımızın ve ülkemizin geleceği olan gençler bizim için çok önemli. Biz onların geleceğine ışık tutmaya çalışıyoruz.

Biz onların iyi bir mühendis, iyi bir öğretmen, iyi bir doktor, iyi bir mimar, avukat olarak yetişmelerinin yanında aynı zamanda devletine, milletine, geleneklerine bağlı ve beraberinde büyüklerine saygılı gençler olarak yetişmesini arzu ediyoruz. Biz gençlerimize yönelik gelecek planları yapmaktan asla geri durmayacağız” diye konuştu. Korona virüsle mücadele kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının öğrenciler açısından da bir fırsata dönüşebileceğini ifade eden Başkan Ünal, “Aslında bu süreci onların da bir fırsat olarak görmeleri lazım. Daha çok evde yoğun kaldıkları bir dönem ve sınava hazırlanmak için çok ama çok iyi bahaneleri var. Bence daha iyi hazırlanabilir. Sınavda Bucak adına özel başarılar da beklediğimizi hatırlatıp, tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü