BAŞKAN URANLI'NIN MUTLU GÜNÜ: OĞLUNU EVLENDİRDİ


Yaşam 1.07.2022 13:01:00 0
BAŞKAN URANLI

TOÇ BİR – SEN Isparta Şubesi Başkanı Kuddusi Uranlı, oğlu Kürşat’ı Modapark Düğün Salonunda gerçekleştirilen muhteşem nikah ve düğün töreniyle evlendirdi.
 
Tarım ve Orman İl Müdürlüğü personellerinden ve uzun yıllar Memur – Sen’e bağlı Toç Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanlığını yürüten Kuddusi Uranlı, oğlu Kürşat’ı evlendirdi.
MUTLULUKLAR…
Gerçekleştirilen Muhteşem Düğün Töreni ile; Sümeyye ÖNDER ile Kürşat URANLI hayatlarını birleştirdi. Bu doğrultuda; Birgül – Ahmet ÖNDER çiftinin değerli Kızları Sümeyye ile Kamile – Kuddusi URANLI çiftinin değerli oğulları Kürşat evlenerek dünya evine girdiler.
NİKAH TÖRENİNE VE
DÜĞÜNE BÜYÜK KATILIM
Dün saat 14.00’te Gelin Alma Merasimi ile başlayan muhteşem düğün, akşam ise saat 20.00’de Halıkent Mahallesindeki Modapark Kongre ve Düğün Salonunda gerçekleştirilen Nikah ve Düğün etkinliği ile devam etti. Düğün Merasimine; Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, TOÇ BİR – SEN Genel Başkan Yardımcısı Fatih Doğan, Belediye Başkan Yardımcıları, Bazı daire müdürleri, Memur – Sen’e bağlı sendikaların Şube Başkanları, sivil toplum örgütü başkan ve temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.
DAVETLİLERİ
KARŞILADILAR
Düğün ve Nikah Törenine ev sahipliği yapan TOÇ BİR – SEN Isparta Şubesi Başkanı Kuddusi Uranlı ve eşi Kamile Uranlı, Dünürleri Önder ailesi ile birlikte Modapark Kongre ve Düğün Salonu girişinde tüm davetlileri bizzat karşıladılar.
NİKAHI BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN KIYDI,
ŞAHİTLİĞİNİ KAYA VE DOĞAN YAPTI
Daha sonra nikah törenine geçildi ve Gelin Sümeyye ÖNDER ile Damat Kürtaş URANLI’nın nikahını Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen kıydı. TOÇ BİR – SEN Genel Başkan Yardımcısı Fatih Doğan ve Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Kaya da nikah şahitliklerini yaptılar.
TEBRİKLER….
Nikah törenine katılan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, TOÇ BİR – SEN Genel Başkan Yardımcısı Fatih Doğan, gerek Gelin Sümeyye Doğan’ın anne ve babası Birgül – Ahmet Önder çiftini, gerekse Damat Kürşat Uranlı’nın anne ve babası Kamile – Kuddusi Uranlı çifti ile Gelin ve Damadı ayrı ayrı kutlayarak tebrik ettiler.
YUNUS ÖZLER’DEN TEBRİK
ÖZLER Ajans Basın – Yayın, Medya ve Tanıtım Hizmetleri (Medya32) olarak ben de uzun süredir tanıdığım, dostum, arkadaşım Kuddusi Uranlı eşi Kamile Uranlı başta olmak üzere Dünürleri Önder ailelerini kutlar, Sümeyye ve Kürşat çiftine bir ömür boyu mutluluklar dilerim.
YUNUS ÖZLER


AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE
İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi
Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu
Tarihi bisiklet turunda 6. gün Tarihi bisiklet turunda 6. gün
Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı