BAŞKAN VELİ GÖK ELİF SARA ASLANTÜRK’Ü KIRMADI

BAŞKAN VELİ GÖK ELİF SARA ASLANTÜRK’Ü KIRMADI.ELİNİ TUTTU PARK İSTEDİĞİ YERE KADAR GİTTİ.YAZLA MAHALLESİNE ÇOCUK PARKI İÇİN BAŞKANDAN TALİMAT.


Gündem 22.05.2022 23:16:00 0
BAŞKAN VELİ GÖK ELİF SARA ASLANTÜRK’Ü KIRMADI
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı bu yıl hava muhalefeti nedeniyle Yazla Mahallesinde bulunan Kapa Spor Salonunda kutlandı. Yazla Mahallesi sakinlerinden minik Elif Sara ASLANTÜRK başkan Veli GÖK’ü görünce hemen yanına gitti ona sarıldı. ‘Başkanım Park İstiyorum’ dedi.
Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK minik Elif Sara’nın bu hareketine kayıtsız kalmadı. Elif Sara’nın elini tutan ve kurmaylarını yanına alan başkan Veli GÖK minik yüreğin park istediği alana gitti ve incelemelerde bulundu.
Anne Fatime Aslantürk ve Elif Sara Aslantürk’e park yapılması için çalışma başlatılacağı talimatını bizzat yanında bulunan Eğirdir Belediye Başkan Yardımcısı M. Erhan Savran, Belediye Şirket Müdürü Ömer Yılmaz’a verdi. İl Genel Meclisi Üyesi Süleyman Sarpdağ’da yaşananlara şahitlik etti.
Elif Sara ASLANTÜRK’ün park istediği arsa ile ilgili gerekli inceleme ve çalışmalar başkan Gök’ün talimatı ile başlatıldı.

TGC'nin 'Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerini buldu TGC'nin 'Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerini buldu
Tombul ve Aktaş’tan Başkan Zeyrek’e ziyaret Tombul ve Aktaş’tan Başkan Zeyrek’e ziyaret
Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu
Bursa'da çocuklar bayramın tadını çıkarttı Bursa'da çocuklar bayramın tadını çıkarttı
İYİ Parti'de bir istifa daha İYİ Parti'de bir istifa daha