BAŞKAN VELİ GÖK ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMIYOR


Yaşam 3.10.2021 16:24:00 0
BAŞKAN VELİ GÖK ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMIYOR

EĞİRDİR 2.500 ÖĞRENCİYLE HAREKETLENDİ.

BAŞKAN VELİ GÖK ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMIYOR.
13 EKİM'DE LİMAN'DA HOŞGELDİN KONSERİ. 
 
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ve Süleyman Demirel Üniversitelerinin akademik takvimlerinin start vermesi ile ilçemize gelen toplam 2500 yüksek öğrenim öğrencisi ve aileleri Eğirdir'e geldi. Eğirdir'in başta Yeşilada ve Limanı olmak üzere güzelliklerini keşfeden öğrenciler ve ailelerini Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK'te yalnız bırakmıyor. Cadde ve sokaklarda öğrenciler ve ailelerine ilçemize hoşgeldiniz diyen Başkan GÖK elma ikramında da bulunuyor. Önümüzde 13 Ekim 2021 Çarşamba günü gün boyu elektrikli tekne turu yapacak olan yüksek öğrenim öğrencilerine akşam ise SDÜ Rock Müzik Topluluğu 'EĞİRDİR'e HOŞGELDİNİZ' konserini Eğirdir Limanda saat 19.00'da gerçekleştirecek. Edinilen bilgilere göre ilçemizdeki toplam yüksek öğretim öğreci sayımız bu yıl 2.500'e ulaştı. Tüm devlet yurtları ve apartların dolmasından sonra yedek tercihteki öğrencilerimize Isparta KYK Yurtlarında konaklama imkanı sağlanarak ulaşımları Eğirdir Belediyesi tarafından yapılacak.
 (Eğirdir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu)

Köprüler Başkent'e nefes aldıracak Köprüler Başkent'e nefes aldıracak
Çöl sıcaklarına dikkat! Sıcaklıklar artıyor Çöl sıcaklarına dikkat! Sıcaklıklar artıyor
Burdur'da 23 Nisan coşkuyla kutlandı! TBMM’nin açılışı 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Burdur’da coşku ile kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlamalarda sosyal medyada çektikleri yöresel halk oyunu videolarıyla milyonlarca izleyiciy
Abdi Özeren İmam hatip ortaokulu öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Millî Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin ve Beraberindeki Çocukları Kabul Etti.
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmen atamalarında önümüzdeki hafta sayı netleşir." dedi. Bakan Tekin, müfredatla ilgili Talim Terbiye Kurulunun çalışmalarının devam ettiğini de söyledi.