BAŞKAN VELİ GÖK'TEN ANLAMLI HAREKET


Gündem 17.03.2020 21:24:00 0
BAŞKAN VELİ GÖK

SİYASİ PARTİ İLÇE BAŞKANLARI EĞİRDİR BELEDİYE BAŞKANI VELİ GÖK’ÜN DAVETİ ÜZERİNE BİR ARAYA GELDİLER.

Siyasi Parti İlçe Başkanları Belediye Başkanı Veli GÖK’ü makamında ziyaret ettiler.

Konu Dünyanın gündeminde olan Çin’den başlayarak tüm dünyayı etkisi altına alan  ve her geçen gün dünyada ölümlerin devam ettiği Coronavirüsü tehlikesi.

Belediye yönetimi olarak üzerine düşen görevleri fazlasıyla yerine getirmeye devam edeceklerini belirten Belediye Başkanımız Veli GÖK, alınacak tedbirlerin uygulama sahalarını ve yöntemleri ile İlçemize yapılacak yatırımları siyasi parti ilçe başkanlarıyla paylaştı.

Eğirdir’de faaliyetlerine devam eden siyasi parti İlçe Başkanlarıda görüş ve önerilerini Belediye Başkanı Veli GÖK’e bildirdiler.

Bugün öğleden sonra gerçekleşen ziyarete AK Parti İlçe Başkanı Mevlüt DOĞANAY, CHP İlçe Başkanı M. Murat YILMAZ, MHP İlçe Başkanı Mehmet DEMİREL, İYİ Parti İlçe Başkanı Tahsin TAŞBAŞ,  Demokrat Parti İlçe Başkanı Ahmet DEMİRAĞ, Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan KAYA katıldı.

Antalya Ulaşımında “Yolsuzluk” ve “İhmalkârlık” İddiaları: “Otobüsler Göz Göre Göre Yandı!” Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde ulaşıma dair çarpıcı yolsuzluk ve ihmalkârlık iddiaları gündemde. Eski bir çalışan, sistematik sömürü ve can güvenliğini hiçe sayan uygulamaları tek tek anlattı.
CHP’nin “İrade” Mitingine Halk Sessiz Kaldı CHP'nin, tutuklanan belediye başkanlarına destek için düzenlediği mitingde halk katılımı düşük kaldı. Katılımcıların çoğunluğunu parti yöneticileri ve belediye çalışanları oluşturdu.
CHP’nin “Antalya İradesine Sahip Çıkıyor” Mitingi Düşük Katılımla Gerçekleşti CHP'nin Antalya’da düzenlediği “Antalya İradesine Sahip Çıkıyor” mitingi, tutuklanan belediye başkanlarına destek amacıyla yapıldı. Ancak mitingde halk katılımının düşük olması dikkat çekti; katılımcıların çoğu parti yöneticileri
POLİS ÜNİFORMASINDAN SAHNE IŞIKLARINA: GÜLEDA KELEŞ’İN İLHAM VEREN HİKÂYESİ 23 yıllık polislik kariyerini sanatla taçlandıran Güleda Keleş, Emniyet Teşkilatı’nın simge isimlerinden biri haline geldi. Hem görevde hem sahnede iz bırakan Keleş’in şiirleri TRT repertuvarına girerken, üniformalı bir fotoğrafı
Türkiye tarımsal hasılada rekor kırdı! Tarımsal hasıla 70 milyar dolar sınırını aştı Türkiye tarımsal hasılada rekor kırdı! Tarımsal hasıla 70 milyar dolar sınırını aştı