BAŞKAN VELİ GÖK'TEN ANLAMLI HAREKET


Gündem 17.03.2020 21:24:00 0
BAŞKAN VELİ GÖK

SİYASİ PARTİ İLÇE BAŞKANLARI EĞİRDİR BELEDİYE BAŞKANI VELİ GÖK’ÜN DAVETİ ÜZERİNE BİR ARAYA GELDİLER.

Siyasi Parti İlçe Başkanları Belediye Başkanı Veli GÖK’ü makamında ziyaret ettiler.

Konu Dünyanın gündeminde olan Çin’den başlayarak tüm dünyayı etkisi altına alan  ve her geçen gün dünyada ölümlerin devam ettiği Coronavirüsü tehlikesi.

Belediye yönetimi olarak üzerine düşen görevleri fazlasıyla yerine getirmeye devam edeceklerini belirten Belediye Başkanımız Veli GÖK, alınacak tedbirlerin uygulama sahalarını ve yöntemleri ile İlçemize yapılacak yatırımları siyasi parti ilçe başkanlarıyla paylaştı.

Eğirdir’de faaliyetlerine devam eden siyasi parti İlçe Başkanlarıda görüş ve önerilerini Belediye Başkanı Veli GÖK’e bildirdiler.

Bugün öğleden sonra gerçekleşen ziyarete AK Parti İlçe Başkanı Mevlüt DOĞANAY, CHP İlçe Başkanı M. Murat YILMAZ, MHP İlçe Başkanı Mehmet DEMİREL, İYİ Parti İlçe Başkanı Tahsin TAŞBAŞ,  Demokrat Parti İlçe Başkanı Ahmet DEMİRAĞ, Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan KAYA katıldı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü