Başkan Yüce: " Sakarya’yı dünyaya tanıtmaya gönüllü olduk"

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti Sakarya 74 Genişletilmiş İl Danışma Meclisi’ndeki konuşmasında "“Sakarya’yı dünyaya tanıtmaya gönüllü olduk. 29 ayda 300 milyon TL’lik yol yatırımı yaptık. Bisiklette dünyanın sayılı şehirlerinden b


Gündem 2.10.2021 13:00:00 0
Başkan Yüce:

SAKARYA(İGFA)- AK Parti Sakarya İl Teşkilatı’nın 74.Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı, Serdivan Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapıldı. Toplantıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı İstanbul Temsilcisi Halis Dalkılıç, Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ali İnci, AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, ilçe belediye başkanları, ilçe teşkilat mensupları ve başkanları katılım sağladı.

Toplantı sırasında konuşan Başka Yüce, “Sakarya ve Sakaryalılar için hizmet etmek adına yola çıkmış siz kardeşlerimle birlikte olmak benim azmimi ve şevkimi artırıyor. Malumunuz olduğu üzere hep birlikte el ele verdik ve şehrimizi dünyaya tanıtmaya gayret ediyoruz. Sakarya’nın çehresini değiştirmek için gece-gündüz çalışıyoruz. ‘Sakarya’da Asfaltlanmamış Yol Bırakmayacağız’ sloganıyla yola çıktık ve geçtiğimiz 29 aylık süreçte şehrimizin cadde ve sokaklarında 1 milyon tondan fazla asfaltlama çalışması yaptık. Böylece 300 milyon liraya yaklaşan yatırımla 700 km’yi aşan yol yapmış olduk. Göreve geldiğimizde paydaşlarımızla bir araya gelip yaptığımız planlama dâhilinde tüm ilçelerimizde sırayla bütün cadde ve sokaklarımıza giriyoruz.Uluslararası Bisiklet Federasyonu tarafından verilen ve dünyada sadece çok az sayıda bölge ve şehrin sahip olduğu ‘Bisiklet Şehri’ unvanını almaya resmen hak kazandık.

Yeşil Hazine: Endüstriyel Kenevir çalışmalarında örnek sonuçlar elde ediyoruz. Mucizevi bitki kenevir üretimiyle yüzlerce üretim alanına sahip bitkiyi en kazançlı ve sağlıklı şekliyle değerlendiriyoruz.Sakarya’mıza yakışan ve daha pratik çözümler sunan alternatif bir otoban girişi yapıyoruz. Böylece şehir içinden şehirlerarası güzergâha hızlı bağlantı, OSB’ler arası bağlantı, tehlike anında kullanılabilecek alternatif bir yola sahip olacağız." dedi. 

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı