Başkan Zolan’dan “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” mesajı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Kadınlarımızı her platformda desteklemeye ve pozitif ayrımcılık anlayışı ile onların yanlarında olmaya devam ediyoruz" dedi.


Gündem 7.03.2021 13:30:00 0
Başkan Zolan’dan “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” mesajı

DENİZLİ (İGFA) - Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Doğumdan, ölüme kadınların hayatın merkezinde olduğunu ve pek çok güzelliğin yaşanmasının kadınlar sayesinde gerçekleştiğini belirten Başkan Zolan, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Başkan Zolan, “Kadınlar bizim her şeyimiz. Bizlerin baş tacı; annemiz, hayat arkadaşımız, kızımız, kardeşimiz, arkadaşımız ve ömrümüze mana katan varlıklardır. Geçmişimizden bugüne dek milletimizin var olmasında büyük rol oynayan, Fatma Yıldız’dan Şerife Bacıya, Hayme Hatundan, Nene Hatuna, kadar bugünlere gelmemizde büyük kahramanlıklar gösteren tüm kadınlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum" diye konuştu.


MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları
Bilgin: "Sivas’ın menfaati için ne gerekiyorsa onu yaparım" Bilgin: "Sivas’ın menfaati için ne gerekiyorsa onu yaparım"
Hayat Finans'tan finansal teknolojiler şirketi Hayat Finans'tan finansal teknolojiler şirketi
Başkan Büyükakın çocuklarla buluştu Başkan Büyükakın çocuklarla buluştu
Akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tabelalarına 'İletişim' yanıtı Akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tabelalarına 'İletişim' yanıtı