Basketbolda yeni sezon 26 Eylül'de başlıyor


Gündem 7.08.2020 18:21:00 0
Basketbolda yeni sezon 26 Eylül

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), "Basketbola Dönüş Protokolü'nü" açıklayarak, ING Basketbol Süper Ligi'ni 26 Eylül'de başlatmayı planladığını duyurdu. Kadınlar Ligi ise 3 Ekim'de start alacak. Hazırlık maçları 1 Eylül’de başlayacak TBF, yayımladığı protokolle kulüplerin hazırlık maçı takvimini de belirledi.
Buna göre, çalışmalarına başlayacak kulüpler, 1 Eylül’den itibaren hazırlık maçı organize edebilecek.


48 SAAT ÖNCE TEST YAPILACAK
TBF, maçlardan önceki Kovid-19 testlerinin kurallarını da açıkladı. Teknik heyet, sporcular ve saha görevlileri, maçlardan 48 saat önce Kovid-19 testine girecek. Test sonuçlarına göre maçların ertelenme kriterleri de bu protokolde belirlendi.

AK Parti Gençlik Kolları Isparta’da AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Yusuf İbiş, Isparta’da kamu yöneticileri ve parti teşkilatıyla bir araya gelerek gençlere yönelik projeleri değerlendirdi.
AK Parti Gençliği Davraz’da Buluştu Ak Parti Gençlik Kolları, Ramazan ayının beşinci gününde, Davraz Dağı’nın eteklerinde binlerce gencin katılımıyla iftar programı düzenledi.
YÖK-TOBB protokol yürütme kurulu toplantısı gerçekleştirildi Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) ev sahipliğinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Yükseköğretim Kurulu (YÖK) arasında imzalanan Meslek Yüksekokulları Eğitim İş Birliği Protokolü kapsamında Protokol Yü
Bisiklet Sürücüsü 10 Metrelik Şarampole Yuvarlandı Antalya’da patika yolda bisiklet sürerken kontrolünü kaybeden genç, 10 metrelik şarampole yuvarlandı. AFAD ve UMKE ekiplerince kurtarılan yaralı, hastaneye kaldırıldı.
Antalya’da Cinayet Zanlısı Saklandığı Adreste Yakalandı Antalya’da alacak-verecek meselesi nedeniyle tartıştığı kişiyi tabancayla vurarak öldürdüğü iddia edilen şüpheli, polis ekiplerince saklandığı adreste yakalandı. Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.