Başpehlivan Ali Gürbüz'den Başkan Topaloğlu'na ziyaret


Gündem 5.01.2020 01:25:00 0
Başpehlivan Ali Gürbüz

658. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin başpehlivanı Ali Gürbüz, Kemer
Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu ziyaret etti.


Ziyarette, Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kemer’in sevilen
simalarından Hasan Kayrak, Kemerli başpehlivan İsmail Erkal, başaltı
pehlivanları Gürkan Balcı ve Yusuf Minta ile pehlivanların antrenörü Hikmet
Tuğsuz da hazır bulundu.


Başkan Topaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 658.
Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Ali Gürbüz ve diğer
güreşçilere başarılar diledi.


Antrenör Hikmet Tuğsuz ve başpehlivan Ali Gürbüz, güreşe olan
desteklerinden dolayı Başkan Topaloğlu’na teşekkür etti.

Fitre ve Zekâtlarınız ihtiyaç sahiplerine resmi olarak ulaşacak Türkiye Diyanet Vakfı Isparta Şubesi, Ramazan ayı dolayısıyla zekât, fitre, fidye ve iftar bağış kampanyası başlattı. “Haydi Isparta! Kardeşliğimiz Zekâtla Bereketlensin” çağrısıyla hayırseverler ihtiyaç sahiplerine destek olmaya.
Bediüzzaman Said Nursi Kız Öğrenci Yurdu’nda Sahur buluşması Isparta Kyk'ya bağlı Bediüzzaman Said Nursi Kız Öğrenci Yurdu’nda barınan öğrenciler, sahur vaktinde gerçekleştirilen ziyaretle bir araya geldi.
Ramazan’da Isparta’da Hakiki Diyarbakır Burma Kadayıfı Tüketimi 3-4 Kat Arttı Resul Usta, üç vardiya çalışarak taze ve hijyenik kadayıf üretimiyle Ramazan yoğunluğuna yetişiyor. Yedişehitler Mahallesi’nde hem toptan hem perakende satışla Isparta halkının favorisi oldu.
Defterdar Erdem: Kayıt dışı ekonomiyle mücadele sıkı devam ediyor Isparta Defterdarı Mustafa Erdem, vergi tahsilat oranının yüzde 90 seviyesinde olduğunu açıklayarak, kayıt dışı ekonomiyle mücadeleye devam edeceklerini söyledi.
Antalya’da “büyük aile sofrası” iftarında anlamlı buluşma Antalya’da “Büyük Aile Sofrası” iftarında şehit yakınları ve gazilerle protokol bir araya gelerek Ramazan’ın birlik ve dayanışma mesajını paylaştı.