BATI AKDENİZ’İN İÇ KESİMLERİ İLE GÖLLER YÖRESİNDE BEKLENEN KUVVETLİ YAĞIŞLARA DİKKAT!


Gündem 28.05.2020 17:31:00 0
BATI AKDENİZ’İN İÇ KESİMLERİ İLE GÖLLER YÖRESİNDE BEKLENEN KUVVETLİ YAĞIŞLARA DİKKAT!

Antalya Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Batı Akdeniz’in iç kesimleriyle göller yöresinde için kuvvet yağış uyarısında bulundu.


Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan “açıklamada şöyle denildi; “Bugün öğleden sonra Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile Göller Yöresinde başlayacak sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışların Antalya'nın kuzey ilçeleri (Döşemealtı, Aksu, Kepez, Korkuteli), Burdur il geneli, Isparta'nın Merkez ve batısı (Gönen, Keçiborlu, Atabey, Uluborlu, Senirkent), kuvvetli (21-50 kg/m²) olması beklenmektedir. Meydana gelmesi muhtemel sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, hortum oluşma riski ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Ticaret'ten iki yılda 850 milyon TL idari ceza! Ticaret'ten iki yılda 850 milyon TL idari ceza!
CHP'li Dalgıç'tan Mudanyalı üretici kadınlara destek sözü CHP'li Dalgıç'tan Mudanyalı üretici kadınlara destek sözü
Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği
Gazeteci Selami ŞAHİN in kaleminden, Seçim Çalışmalarında Bir Gün (Hakan TÜTÜNCÜ) Cumhur ittifakı Büyükşehir belediye başkan adayı Hakan Tütüncü’nün basınla bir kahvaltıda bir araya geldiğimizde basın danışmanı Gültekin Bursalı’ya başkanın bir gününü gözlemleyerek yazmak istiyorum demiştim.