BATEM'in yeni hizmet binasında son aşamaya gelindi


Gündem 24.09.2020 01:41:00 0
BATEM

Vali Ersin Yazıcı, Aksu İlçesinde yapım çalışmalarında sona gelinen ve 12 bin m2 alan üzerine inşa edilen Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü (BATEM) hizmet binasında incelemelerde bulundu.


Vali Ersin Yazıcı, Aksu İlçesinde İnşaat çalışmalarında son aşamaya gelinen ve 12 bin m2 alan üzerine inşa edilen, Antalya'da narenciye ve tropik meyveler üzerine yaptığı çalışmalarla birçok başarıya imza atan BATEM'in yeni hizmet binasını ziyaret ederek yetkililerden billgi aldı. Turizm ve tarımın bölgenin en önemli gelir kaynağı olduğunu vurgulayan Vali Yazıcı, “Bölgemiz açısından tarım çok önemli bir faktör. Bu önemli tarım şehrine böyle büyük ve güzel bir tesisin yapılması önemli. Tesisi en kısa sürede tamamlayıp hizmete açacağız” dedi. Antalya Sadece Türkiye’nin Değil, Dünyanın Tarım Merkezi Olacak BATEM’in Narenciye, Çallı, Aksu, Kocayatak ve Kayaburnu olmak üzere 5 farklı kampüsünde faaliyet gösteren tüm laboratuvarlarının Aksu’da bir araya getirileceğini söyleyen Vali Yazıcı; “İnşaatımız tamamlandığında; Gıda ve Tıbbi Bitkiler ile Bitki Koruma Labarutavarları diye iki ayrı bölümde toplamda 12 laboratuvar 1 eğitim kompleksi ve soğuk hava depolarımız olacak. Antalya’yı sadece Türkiye’nin değil dünyanın en önemli tarımsal üretim merkezi yapabilecek bir alt yapıya sahip olacağız. Yapılan bu çalışmalarla tarımsal kapasitemizi ve kalitemizi arttırmayı amaçlıyoruz” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü