Batı Akdeniz'e şiddetli rüzgar ve yağış geliyor!


Yaşam 14.12.2019 13:29:00 0
Batı Akdeniz

Ülke genelinde yapılan değerlendirmelere göre yağışların genellikle yağmur ve sağanak şeklinde olacağı bildirildi. Ayrıca Meteoroloji Genel Müdürlüğü 14 Aralık hava durumu tahminlerine göre bazı bölgelerde ise çok şiddetli rüzgar görülecek bu nedenle çatı uçması ağaç devrilmesi, baca ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması gerekiyor.


14 ARALIK METEOROLOJİ HAVA DURUMU UYARILARI

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Güney Ege kıyıları ile Antalya ve Adana çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden ulaşımda aksamalar, sel ve su baskını gibi olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

 
KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın Ege, Batı Akdeniz ile Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde güneyli yönlerden kuvvetli, Ege ile Batı Akdeniz'de fırtına (50-90 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden ulaşımda aksamalar, çatı uçması ağaç devrilmesi, baca ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler gibi olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

Sulama havuzu 12 yaşındaki çocuğa mezar oldu Antalya Korkuteli ilçesi Bayat Mahallesi’nde Acı Kayıp: Sulama Havuzu 12 Yaşındaki Çocuğa Mezar Oldu
“Eğirdir’den bir damla su almayacağız” Aksu’dan Isparta’ya içme suyu sağlanmasıyla birlikte Eğirdir Gölü’nden alınan yıllık 13 milyon metreküp suyun tamamen gölde kalacağını açıklayan Vali Erin, “Eğirdir’den bir damla su almayacağız” dedi.
İbradı’ya TOKİ’den 50 konut Antalya İbradı’da TOKİ tarafından yapımı tamamlanan 50 konut hak sahiplerine teslim edildi. Belediye Başkanı Hatice Sekmen, Bakan Murat Kurum’a teşekkür etti.
FETÖ’ye yönelik 34 ilde operasyon: 77 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik jandarma ekiplerince son iki haftada 34 ilde düzenlenen operasyonlarda 77 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
Burdur’da miniklere trafik güvenliği eğitimi Burdur'da 220 öğrenciye mobil parkurda trafik güvenliği eğitimi verildi