BATİYAC Yönetiminden Kaymakam Yapıcıya ziyaret


Gündem 22.10.2021 21:00:00 0
BATİYAC Yönetiminden Kaymakam Yapıcıya ziyaret

Merkezi Kdz.Ereğlide kurulan Batı Karadeniz İnternet Gazetecileri ve Yazarları Cemiyeti, Kdz.Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcıyı ziyaret etti.

Sina Çıladır-(Yeni Ufuk/Zonguldak)- Ziyarette konuşan BATİYAC Başkanı Sina Çıladır, bölge basınının sorunlarını, çözüm önerileri ve Ekim ayının sonunda meclise taşınacak olan İnternet Medya Yasa Tasarı ile ilgili Kaymakam Mehmet Yapıcı'ya bilgi aktardı. Yapıcı, gazetecilerin sorunlarıyla ilgili elinden geldiğince destek vereceğini belirterek, "İstişaremizin devam etmesi bölge menfaatleri açısından oldukça önemli." dedi.

Kdz.Ereğli Kaymakamlığı bünyesinde basın departmanı kurduğunu belirten Kaymakam Yapıcı, "İnternet Gazeteciliği ve Sosyal medya artık vazgeçilmez oldu. Dolayısıyla bizlerde ayak uydurmak zorundayız. Bunun için Kaymakamlığımız bünyesinde bir basın departmanı oluşturduk. Daha şeffaf olabilmek ve kamuyu ilgilendiren konulara hızlı müdahale edebilmek için arkadaşlarımız çalışıyor " şeklinde konuştu.

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Başkan Savran’dan Bakan Uraloğlu’na teşekkür Başkan Savran’dan Bakan Uraloğlu’na teşekkür
Gölcük’ün yeni sosyal alanında deniz göründü Gölcük’ün yeni sosyal alanında deniz göründü
İyi Partili Sedat Kılınç: Kentsel dönüşüm projeleri ile Melikgazi’nin çehresini değiştireceğiz İyi Partili Sedat Kılınç: Kentsel dönüşüm projeleri ile Melikgazi’nin çehresini değiştireceğiz
Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı kütüphaneler yapay zeka ile entegre oluyor Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı kütüphaneler yapay zeka ile entegre oluyor