Gündem

Gündem Haberleri

Batman Beşiri’de GETAT açıldı

Batman’da bir ilk olan Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp (GETAT) Ünitesi açıldı. Hacamat-kupa, mezoterapi, ozon terapi, akupunktur ve sülük uygulaması gibi geniş bir tedavi seçeneği ile Beşiri Devlet Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.


Gündem 19.02.2021 12:30:00 0
Batman Beşiri’de GETAT açıldı

BATMAN (İGFA) - Batman İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Hakan Pamukçu, ilk defa Beşiri Devlet Hastanesinde sunulan GETAT hizmetinden vatandaşların rutin sağlık problemleri için nasıl hastaneye başvuruyorlar ise GETAT uygulamaları için de hastaneye başvurarak sunulan faydalanabileceklerini söyledi.

GETAT Ünitesinde hekimlerin akupuntur, sülük tedavisi, kupa terapisi, hacamat, ozon terapi, mezoterapi gibi alternatif tıp uygulamalar yapacağını söyleyen Müdür Dr. Pamukçu, bu hizmetlerin sağlık kurumlarında denetlenebilir sertifikalı hekimler tarafından verileceğini kaydetti.  Müdür Dr. Pamukçu, usulsüz şekilde yapılan uygulamaların önüne geçileceğini belirterek, bu sayede halk sağlığının korunması hedefleneceğini söyledi. GETAT Merkezinden randevu için 0 488 3112123.


Beyaz eşya sektörü istikrarla gücünü koruyor Beyaz eşya sektörü istikrarla gücünü koruyor
TOFAŞ U14 Türkiye Şampiyonası’nda çeyrek finalde TOFAŞ U14 Türkiye Şampiyonası’nda çeyrek finalde
Filistin’e Özgürlük Filosu katılımcıları Mardin’de  Filistin’e Özgürlük Filosu katılımcıları Mardin’de 
2023'ün röntgeni çekildi... Avrupa'da aşırı hava olayları yaşandı 2023'ün röntgeni çekildi... Avrupa'da aşırı hava olayları yaşandı
TÜBİTAK ödülleri Bursa'da sahiplerini buldu TÜBİTAK ödülleri Bursa'da sahiplerini buldu