Batman Gönül Elçileri, okuyan köy kadınlarını ödüllendirdi

Batman Gönül Elçileri, Çevrimiçi Köyü İlkokulunda düzenlenen kitap okuma etkinliğinde dereceye giren kadınları altınla ödüllendirirken, ebru sanatıyla el emeklerini zenginleştiren kadınları da ziyaret etti.


Gündem 3.04.2021 16:30:00 0
Batman Gönül Elçileri, okuyan köy kadınlarını ödüllendirdi

BATMAN (İGFA) - Batman Valisi Hulusi Şahinin eşi ve aynı zamanda Batman Gönül Elçileri Temsilcisi olan Ebru Şahin,  Çevrimova Köyü İlkokulunu ziyaret ederek, okulda düzenlenen kitap okuma etkinliğinde dereceye giren kadınları altınla ödüllendirdi.

Pandemi sürecinde kadınların eğitime katmak amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğünün desteğiyle Çevrimova Köyü İlkokulu tarafından  kitap okuma etkinliği düzenlendi. Program kapsamında yapılan sınavda dereceye giren kadınlar için düzenlenen ödül törenine katılan Vali Hulusi Şahinin eşi Ebru Şahin, kadınlara ödüllerini takdim ederek kendilerini tebrik etti.

Maarif Müfettişleri Başkanı Hamit Aydın, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Bilgiye Pala ve köyün kadınlarının da katıldığı etkinlikte, okulda yürütülen ebru kursunu ziyaret eden Şahin, kursiyerleri kutladı. 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı