Batman Petrolspor Isparta 32 yolcusu

Batman Petrolspor ligin 19. haftasında deplasmanda oynayacağı Isparta 32 Spor karşılaşması için bugün kentten ayrılacak.


Gündem 3.02.2021 15:57:00 0
Batman Petrolspor Isparta 32 yolcusu

BATMAN (İGFA) - 11 haftadır ligde galibiyet yüzü görmeyen Batman Petrolspor, kötü gidişata dur demek istiyor. Çalışmalarını hafta boyunca TPAO tesislerinde yeni teknik direktör Bülent Demirkanlı gözetiminde sürdüren Kırmızı Beyazlı ekip tüm planlarını 3 puan üzerine kurdu.  Perşembe günü Ispartaspor karşılaşacak Güneydoğu temsilcisinde yeni transferler de takıma katıldı.

Deplasmanda 3 puanla döneceklerine inandığını belirten Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, "Devre arasında aramıza katılan yeni futbolcular ile takımımız güçlendi. Transfer dönemini en iyi şekilde geçiren takım konumundayız. Kaliteli bir takıma kaliteli ve tecrübeli bir teknik direktörü takımın başına geçirdik. Ispartaspor karşısında 3 puan alıp kötü gidişata dur demek istiyoruz. Maç sonucu sürpriz olarak değerlendirilmesin. Bu kadro ile her takımı yenebilecek güce sahibiz. Artık söz futbolcularda biz yönetim olarak gereken transferler ve olanakları sağladık."

TFF tarafından haftanın maçlarını yönetecek hakemler açıkladı. Isparta 32 Spor ve Petrolspor maçını Bilecik bölgesi hakemlerinden Barkın Kara yönetecek. Yardımcı hakemler Hicri Yıldırım ve Burak Özer görevlendirildi.


TGC'nin 'Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerini buldu TGC'nin 'Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerini buldu
Tombul ve Aktaş’tan Başkan Zeyrek’e ziyaret Tombul ve Aktaş’tan Başkan Zeyrek’e ziyaret
Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu
Bursa'da çocuklar bayramın tadını çıkarttı Bursa'da çocuklar bayramın tadını çıkarttı
İYİ Parti'de bir istifa daha İYİ Parti'de bir istifa daha