Batman sağlığında korkutan iddia CİMERe taşındı!

Batmanda bir ailenin iddialarına göre, Batman’da COVID-19 tedavisi gören hastanın yatışı, normal serviste diğer hastaların yanına yapıldı. Virüs taşıyan hastanın ailesi, bu duruma tepki gösterdi. Olay, CİMER’e taşındı.


Gündem 24.03.2021 16:00:00 0
Batman sağlığında korkutan iddia CİMERe taşındı!
BATMAN (İGFA) - Alınan bilgilere göre durumu ağırlaşan 70 yaşındaki vatandaşın yapılan testlerinde COVID-19 taşıdığı tespit edildi. Durumu ağırlaşan hasta, oğlu E.K.’nin rızası alınarak Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hasta babasının, COVID-19 yoğun bakım servisi yerine normal servise alınması, İ.K.’nin tepkisine yol açtı. 
ÖNLEMLERİN YETERSİZ OLDUĞUNU SAVUNDU
E.K. alınan önlemlerin yetersiz olduğunu ileri sürdü. “Babam ikinci kez COVID-19 geçiriyor. Durumu ağırlaştı. Hastaneye getirdik" diyen E. K., "Kontrolleri yapıldı, yatışının yapılması gerektiği söylendi. Babamızı hastaneye yatırdık. Biz COVID-19 servisini beklerken, bize normal hastaların kaldığı servise verdiler. Babam koronavirüs hastası ama odadakiler normal hasta. Böyle bir şeyin nasıl olabileceğini söyledik ama bir şey demediler. Biz babamızı yatırdıktan sonra içeriye giriş çıkışlar serbestti. Diğer hastaların refakatçileri odaya girebiliyordu. Güvenlikçilere ve çalışanlara söyledik, babamız korona hastası insanlar nasıl girebiliyor diye. Ancak aldırış etmediler. Hastanede tedbir ve hijyen yok. Yemekler saatlerce yerde odada duruyor. Biz CİMER’e de başvurduk” dedi.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı