Batman Üniversitesi’nde Rektör Demir cüppeyi giydi

Batman Üniversitesi Rektörü olarak atanan Prof. Dr. İdris Demir, görevi Prof. Dr. Aydın Durmuştan devralarak, cüppeyi giydi.


Gündem 9.02.2021 11:30:00 0
Batman Üniversitesi’nde Rektör Demir cüppeyi giydi

BATMAN (İGFA) - Batman Üniversitesi Rektörü olarak atanan Prof. Dr. İdris Demir, görevi Prof. Dr. Aydın Durmuştan devraldı.

Batı Raman Külliyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törene senato üyelerinin yanı sıra idari ve akademik personel katıldı. Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş,  üniversitede yapmış olduğu çalışmaları anlatarak, bunun bir bayrak yarışı olduğunu söyledi. Prof. Dr. Durmuş, daha sonra kürsüye gelen Rektör Prof. Dr. İdris Demir’e rektörlük cüppesini giydirdi. Rektör Demir, ise hizmetlerinden dolayı Prof. Dr. Durmuş’a teşekkür plaketi takdim etti.
Batman Üniversitesi yeni Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, üniversiteyi daha ileri götürebilmek için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi. "Üniversite-Sanayi- Üniversite-Şehir işbirliğini sıkı bir şekilde devam ettireceğiz" diyen Demir, "Akademik, idari personeli ve öğrenciyle mutlu bir üniversite olmak için elimizden geleni yapacağız. Şehrimizin her ferdi ve her yöneticisi ile iş birliği içerisinde üniversitemizi daha da ileri taşıyacağız. Bölgemizin ve ülkemizin güzel Batmanımızın gelişmesine el birliğiyle ışık tutacağımız yeniliklerle ve başarılarla dolu bir rektörlük dönemi geçirmeyi umuyorum" dedi. Rektör Demir, ayrım gözetmeksizin adalet, liyakat ilkelerine sadık kalarak yöneteceklerini söyledi.


Hızlı trenlerde bayram hediyesi Hızlı trenlerde bayram hediyesi
TEV'den farklı bakış açısı: Seçmeyelim! TEV'den farklı bakış açısı: Seçmeyelim!
Başkan Tokat, iftar sofrasında vatandaşla buluştu Başkan Tokat, iftar sofrasında vatandaşla buluştu
Başkan Altay: “Üretim kapasitemiz günlük 150 bine çıkacak” Başkan Altay: “Üretim kapasitemiz günlük 150 bine çıkacak”
Nilüfer'de öğrenciler tarımla tanıştı Nilüfer'de öğrenciler tarımla tanıştı