Batmanda günübirlik evlere baskın!

Batmanda Asayiş Şube Müdürlüğü Kimlik Bildirme Büro Ekipleri, 2021 yılında içerisinde günübirlik kiralanan evleri takibe aldı. 8 konaklama tesisi ile 58 günlük daire mühürlendi.


Gündem 16.02.2021 11:00:00 0
Batmanda günübirlik evlere baskın!

BATMAN (İGFA) - Batman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde günübirlik kiralanan evleri takibe aldı.

Mevzuata aykırı faaliyet yürüten daha önceden birçok adli/idari işlem gerektirecek eylem tespit edilip gerekli yasal işlem başlatılan 8 konaklama tesisi işletmecisinin işletme ruhsatları iptal edildi. Söz konusu bu işletmeciler tarafından kiralanan 58 günübirlik daire ise 1774 sayılı Kimlik Bildirme Kanununun Ek-1 maddesine istinaden zabıta ekiplerince süresiz olarak mühürlendi.

İl Emniyet Müdürlüğü, il genelinde huzuru, güvenliği, gençliğin korunması, fuhuş, uyuşturucu gibi toplum sağılığını tehdit eden suçların önlenmesi amacıyla çalışmaların devam edeceğini duyurdu.


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor