Batmanda kaçak kazı yapanlara baskın

Batman İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler Çayüstü köyünde kaçak kazı yapan iki şahsı gözaltına aldı.


Gündem 18.02.2021 10:30:00 0
Batmanda kaçak kazı yapanlara baskın

BATMAN (İGFA) - Batmana bağlı Çayüstü Köyü Haybenada kaçak kazı yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçen İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, söz konusu alana operasyon düzenledi. 60 metre derinliğindeki kuyuda kaçak kazı yaptığı tespit edilen  iki şüpheli suçüstü yakalandı. Olayda, bir adet jeneratör ve kazıda kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi. Kaçak kazı yapan iki şüpheli şahıs, jandarmadaki işlemlerin tamamlanması sonrasında adli makamlara sevk edildi.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı