Batmanda kırmızı ete sıkı denetim

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, kaçak kesim denetimlerinin sıkı şekilde yapılacağını belirterek, sektör buluşmaları kapsamında sakatçı esnafı ile bir araya geldi.


Gündem 13.10.2021 19:30:00 0
Batmanda kırmızı ete sıkı denetim

Ercan ARSLAN (Batman İGFA) - Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, sektör buluşmaları kapsamında İkiztepe Köyü yakınlarında bulunan İvme Et Entegre Tesislerinde sakatatçı esnafıyla bir araya geldi.

Esnafın sorunlarını dinleyen Vali Şahin, "Batman’a dışarıdan gelenler için de iyi bir imaj değil. Milyonlarca para harcayarak yaptığımız yerler var. Tilmerç Mahallesinde semt pazarı yaptık, Tabla Başı ve Alo Tevşo’da yer yaptık ama esnaf girmiyor. Buralara esnaf girmez ise sakatatçılar esnafına tahsis edebiliriz. Her halükarda ya tabla başında ya da Alo Tevşo’da bir bölümü sakatatçı esnafımıza verebiliriz” dedi.

Batman’da kırmızı et denetimlerinin iyi gittiğini belirten Vali Şahin, denetimlerin bir günlük saman alevi gibi olmayacağını, yoğun ve sıkı şekilde devam edeceğini söyledi.

 


Kocaeli'de yeni araçlar İtfaiyenin gücüne güç katacak Kocaeli'de yeni araçlar İtfaiyenin gücüne güç katacak
Bitkisel en yüksek yeterlilik fındıkta Bitkisel en yüksek yeterlilik fındıkta
Tüketicilerin kahve tercihi değişiyor Tüketicilerin kahve tercihi değişiyor
Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi, KTO ile iş birliği protokolü imzaladı Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi, KTO ile iş birliği protokolü imzaladı
İşte hazımsızlığa iyi gelen besinler İşte hazımsızlığa iyi gelen besinler