Batmanda Kızılay Kan Bağışı Merkezi açıldı

Batman Kızılay Kan Bağışı Merkezi, Batman Ticaret ve Sanayi Odasına ait ek hizmet binasında Vali Hulusi Şahinin destekleriyle hizmete açıldı.


Gündem 22.04.2021 17:00:00 0
Batmanda Kızılay Kan Bağışı Merkezi açıldı
BATMAN (İGFA) - Batman Ticaret ve Sanayi Odası tarafından tahsis edilen yeni yerinde Batman ve Siirt illerine hizmet vermeye başlayan Kan Bağışı Merkezi törenle hizmete açıldı.  
Merkezde kan bağış organizasyonlarının yanında immün plazma ve kök hücre bağışıyla ilgili çalışmalar yürütüleceğini de kaydeden Vali Şahin, Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık ve davetlilerle birlikte açılışı gerçekleştirdi. Açılış sonrasında Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık tarafından Vali Şahine, Kızılay’ın çalışmalarına verdikleri desteklerden dolayı plaket takdim edildi.

Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı