Batmanda köylere halı saha yapılacak


Gündem 31.10.2021 18:30:00 0
Batmanda köylere halı saha yapılacak

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’nun Batman ziyaretinde kendisine eşlik eden Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Bakan’dan çok sayıda spor tesisi müjdesi aldıklarını belirtti.

Ercan ARSLAN (Batman Haber)-  Batman’a gençlik ve spor yatırımları müjdesi veren Özdemir, “Geçtiğimiz ay ziyaret ederek Batman’a davet ettiğimiz Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu, davetimize icabet ederek Batman Merkez ve Hasankeyf ilçemizde bir takım programlara katılmak üzere ilimize geldi. 

Sayın Bakan ile Batman'daki gençlik ve spor yatırımlarını yerinde inceledik ve ilimizin ihtiyacı olan taleplerimizi kendilerine ilettik. Taleplerimizi olumlu karşılayan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na Batmanlı hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum. Batmanımıza yapılacak yatırımla, Hasankeyf İlçemizde içinde su sporları merkezi ve çeşitli tesislerin bulunduğu Gençlik Kampı, Batman Merkez’de 3 mahallemizde, 5 ilçemize, 5 Beldemize ve Gercüş’e bağlı Yolağzı Mahallemize olmak üzere toplamda 14 Gençlik Merkezi, büyük köylerimize halı saha, basketbol ve voleybol sahası yapılması kararlaştırılmış olup bu yatırımların ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.


Ispartalı Üreticilere Müjde Çiğ Süte Zam Geldi Ulusal Süt Konseyi (USK), 1 Mayıs itibarıyla geçerli olmak üzere çiğ süt tavsiye fiyatını litre başına net 14,65 lira olarak belirledi
AK PARTİ YALVAÇ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ BURCU OKUMUŞ, İŞ DÜNYASINDAKİ BAŞARISINI SİYASET'E TAŞIYOR AK PARTİ YALVAÇ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ BURCU OKUMUŞ, İŞ DÜNYASINDAKİ BAŞARISINI SİYASET'E TAŞIYOR
TOKMAKER BURDUR İL GENEL MECLİS BAŞKANI OLDU TOKMAKER BURDUR İL GENEL MECLİS BAŞKANI OLDU
Göller ve Güller Ekspresi 2024 Bilet Fiyatları Açıklandı Isparta’da Ramazan Bayramı’nda Isparta-İzmir arasında işleyen Güller ve Göller Ekspresi 262 kişilik yolcu kapasitesinin tamamını doldurarak seferler düzenledi.
Aile'den 2 bin 54 içeriğe müdahale! Aile'den 2 bin 54 içeriğe müdahale!