Batmanda otobüs şoförlerine ‘davranış’ semineri

Batman Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü, halkla iç içe olan Batman Belediyesi personellerine ‘Davranış Kalıplarının Gücü’ konulu eğitimi düzenledi.


Gündem 5.10.2021 12:00:00 0
Batmanda otobüs şoförlerine ‘davranış’ semineri

Ercan ARSLAN (Batman İGFA) - Batman'da Belediye İşletme İştirakler Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 170 otobüs şoförü ile Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren 26 çağrı merkezi personeli katıldı.

Batman Belediyesi Konferans Salonu’nda 5 gün süren eğitimi, Yönetim ve Eğitim Danışmanları Hakkı Öztürk ve Eyüp Cevlek, Batman Belediyesi personellerine, kendilerini ve hizmet verdikleri iç ve dış müşterilerine karşı çalışma performansını artırmak ve vatandaşla diyaloglarda iletişimin kalitesini yükseltmeye yönelik etkili ve yararlı bir eğitim gerçekleştirdi. Aynı zamanda bu eğitimin belirli periyotlarla Batman Belediyesi bünyesinde hizmet veren zabıta, itfaiye, özel güvenlik ve diğer birim personellerine de verilerek devam ettirileceği öğrenildi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı