Batmanda "şatafatlı makamlar kolonları çatlattı" iddiası

Batmanda SES Şube Başkanı Deniz Topkan, Sağlık Müdürlüğündeki bazı idarecilerin makam odalarını büyütmesinin ardından binadaki kolonların çatladığını ve binanın yıkım aşamasına geldiğini öne sürdü.


Gündem 30.09.2021 11:30:00 0
Batmanda

Ercan ARSLAN (Batman İGFA) - Batman'da İl Sağlık Müdürlüğü'ndeki lüks makam odaları ile ilgili haber sonrasında açıklama yapan SES Batman Şube Başkanı Deniz Topkan, makam odalarının büyütülmesinin ardından binadaki bazı kolonların çatladığını öne sürdü.

Başkan Topkan, “İdareciler zevkleri için oda büyüteyim derken, kolonların çatlamasıyla bina yıkım aşamasına geldi. 5-6 kişinin bir odayı paylaştığı, küçücük odalarda hizmet üretmeye çalışan yüzlerce sağlık emekçisi uygun çalışma koşulları bulamazken, idareciler her gün başka bir odayı kendi odalarına katarak devasa odalar oluşturmaktalar. Bu da yetmez gibi çalışma odalarını boşaltıp kendilerine dinlenme odası haline getirmekten hiçbir hicap duymamaktalar" diye konuştu. İlgili ve yetkililere seslenen Topkan, "Şatafatlı odalarda oturma hevesiniz, gösteriş merakınız daha büyük sorunlara yol açmasın” dedi. 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı