Batmanda TTB, çalışma koşullarının düzeltilmesini istedi


Gündem 27.10.2021 18:30:00 0
Batmanda TTB, çalışma koşullarının düzeltilmesini istedi

Ankara Şehir Hastanesi çalışanı asistan hekim Dr. Rümeysa Berin Şen’in uzun çalışma koşullarından dolayı yorgun olarak eve giderken geçirdiği kaza sonrası yaşamını yitirmesi üzerine SES Batman Şubesi ve Batman Tabip Odası tarafından basın açıklaması yapıldı.

Veysi ARSLAN(İGFA)- TTB Merkez Konseyi üyesi Dr. Halis Yerlikaya'nın katılımıyla Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde düzenlenen basın açıklamasında konuşan Tabip Odası Başkanı Dr. Selahattin oğuz, “Pandeminin 19 ayını geride bıraktığımız bu günlerde salgının tüm yükünü sırtlanan sağlık çalışanlarının görülmeyen değerini görünür kılmak için bir aradayız. 

Bugüne kadar 484 sağlık çalışanını kaybettik. Mesleki maruziyetimizi Cumhurbaşkanının, Sağlık Bakanının dilinden dökülen itiraflar ile de duyduk ancak konu yasal bir hak olarak meslek hastalığı yasası talebimize geldiğinde bu sözler unutuldu. Bu gidişata dur demek için haklarımızı bir an önce istiyoruz. COVID-19 için meslek hastalığı yasası çıkarılmasını talep ediyoruz” dedi.


Dünyaca ünlü Türk Tenor Sedat Can Öztoprak yeniden Berlin'de Dünyaca ünlü Türk Tenor Sedat Can Öztoprak yeniden Berlin'de
'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!