BATSO üyelerine yapılandırma çağrı

Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Başkanı Abdulkadir Demir, odaya kayıtlı üyelerine, ödenmemiş aidatlarını yapılandırma çağrısında bulundu.


Gündem 24.02.2021 15:30:00 0
BATSO üyelerine yapılandırma çağrı

BATMAN (İGFA) - BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, 7526 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun uyarınca üyelerin ödenmemiş olan yıllık aidat ve diğer para borçları için son fırsat yapılandırma fırsatının 26 Şubat olduğunu hatırlattı. Yapılandırmadan yararlanmak isteyen üyelerin gecikmiş olan borçlarının en geç 26 Şubat Cuma Gününe kadar dilekçeyle yapılandırabileceklerini kaydeden Başkan Demir, üyelerin toplam anapara borç tutarının kredi kartı ile de ödeme yapılabileceğini söyledi. Demir, borçlu üyelerin mağduriyet yaşamaması için bu fırsattan yararlanmalarını istedi. 


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor