Bayar: "Yeşilimize, doğamıza, mirasımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz"


Yaşam 28.05.2020 00:56:00 0
Bayar:

CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, "Yeşilimize, doğamıza, mirasımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz" dedi.

CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar yaptığı yazılı açıklamada şöyle dedi:


"Yeşiliyle, tarihiyle bir kültürel miras olan Kaş’ta, Demre’de son zamanlarda sayısı artan kaçak villaları gündeme taşımıştık. Cennetten bir köşe olan kıyılarımızın kaçak villa cenneti olmaması için Antalya İl Başkanlığı olarak gerekli kurullarla görüşüp, hassasiyetimizi iletmiştik. Konuyla ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı; imara aykırı ve izinsiz yapıldığı tespit edilen kaçak yapıların yıkılacağını açıklamıştır.


Cumhuriyet Halk Partisi olarak doğa ve kültür merkezlerimizin çarpık yapılaşma ile yok edilmesine karşı duyarsız kalmayacağımızı her fırsatta dile getirmiştik.


Kültürel mirasıyla, doğasıyla, ekolojik yapısıyla adını dünyaya duyurmuş kıyılarımızı korumak, gelecek nesillere taşımak en önemli görevimizdir. Yeşilimize, doğamıza, mirasımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz!"

İbrahim Özkan’dan Akseki belediyesi’ne sert eleştiriler: “Polemik değil, icraat Görmek istiyoruz” Antalya İbradı eski Belediye Başkanı İbrahim Özkan, Akseki Belediyesi ve CHP Akseki İlçe Başkanlığı’na yönelik dikkat çeken bir açıklama yaptı. Özkan, sosyal medya üzerinden yönelttikleri soruların cevapsız bırakıldığını belirtere
Isparta Şoförler Odası’nda Tartışmalı Seçim Basına kapalı olarak yapılan Isparta Şoförler Odası seçimlerinde, gelen tepkiler sonrası yalnızca bazı basın mensuplarının içeri alınmasına izin verildi. Mevcut Başkan Mehmet Yücedağ’ın kazandığı seçimler, şeffaflık tartışmalarını
Başkan adaylarının yönetim listeleri belli oldu Isparta Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda başkan adaylarının yönetim listeleri
AK Partili Kurucudan Emekliler Adına Sesleniş AK Parti Kurucu İl Başkanından Emekliler İçin Erdoğan’a Açık Mesaj
Tepkiler Sonuç Verdi: Gazeteciler Şoförler Odası Kongresine Alındı Isparta Şoförler Odası seçimlerinde sabah saatlerinde salona alınmayan basın mensupları, gelen tepkilerin ardından kongreyi takip edebildi.