Bayram Tatilinde Gölcük Tabiat Parkı Doldu Taştı Ziyaretçiler Hayran Kaldı

Isparta Gölcük tabiat parkına yaz sezonunun başlamasıyla birlikte ziyaretçi yoğunluğu da başladı.


Turizm 11.07.2022 17:19:00 0
Bayram Tatilinde Gölcük Tabiat Parkı Doldu Taştı Ziyaretçiler Hayran Kaldı

Isparta Gölcük tabiat parkına yaz sezonunun başlamasıyla birlikte ziyaretçi yoğunluğu da başladı.

Ziyaretçiler Krater gölün güzelliğine hayran kalıyor. Isparta Gölcük tabiat parkında yaz sezonuyla ziyaretçi yoğunluğu da başladı. Yenilen restorant ve piknik alanlarına gelen vatandaşlar parkın güzelliğine hayran kalıyor.

'HERKESİN GÖRMESİ GEREKEN BİR YER'
Gölcük tabiat ve milli parka gelen ziyaretçiler, yeni yapılan ahşap rastorantın ünitelerinin yöreye özgü mazemelerden yapılmasını çok beğeniyor. Ve burada saatlerce vakit geçiriyor.

İzmirden geldiğini söyleyen Erkan Taş “Gölcük'ü medyadan takip ediyorduk. Ancak buraya gelince daha bir güzel olduğunu gördük. Hayran olduk. Bu kadar olduğunu tahmin etmemiştik açıkcası. Gezilip, görülüp değer verilecek bir yer. Ankara’dan Gölcük'ü görmek için geldiğini söyleyen Ercan İnci ise “ilk kez geldim. Krater gölünün etrafında gezdim. Şimdi de restoranttayız. Gayet güzel. Yeni tesis yapılmış gibi. Türkiye’de herkesin görmesi gereken bir yer. Temiz havası, heryer çok bakımlı özellikle yeni yapılan Wc'ler, yürüyüş yolları gayet güzel” diye konuştu.


2023'ün röntgeni çekildi... Avrupa'da aşırı hava olayları yaşandı 2023'ün röntgeni çekildi... Avrupa'da aşırı hava olayları yaşandı
TÜBİTAK ödülleri Bursa'da sahiplerini buldu TÜBİTAK ödülleri Bursa'da sahiplerini buldu
Keşan'da uyuşturucu operasyonları, 6 kişi yakalandı! Keşan'da uyuşturucu operasyonları, 6 kişi yakalandı!
Bursa Büyükşehir Belediyesporlu kanocular Muğla’da 12 madalya 1 kupa kazandı Bursa Büyükşehir Belediyesporlu kanocular Muğla’da 12 madalya 1 kupa kazandı
Başkan Büyükkılıç, oda başkanlarını ağırladı Başkan Büyükkılıç, oda başkanlarını ağırladı