BEKSİAD’ın kampanyasında 378 kişi aşı oldu


Gündem 29.06.2021 19:00:00 0
BEKSİAD’ın kampanyasında 378 kişi aşı oldu

Bursada faaliyet gösteren Bebe Çocuk Konfeksiyon Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) ve Yıldırım İlçe Sağlık Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen aşılanma kampanyasında bölgedeki işyerlerinde çalışan 378 kişi aşı oldu.

BURSA (İGFA) - Organize edilen aşılama kampanyasının  ardından açıklamada bulunan BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız, Vişne Ticaret Bölgesi’nde iş gücünün yoğun olduğunu, çalışanların aşıya daha rahat ulaşmasına yardımcı olmak için aşılama kampanyası düzenlediklerini ettiklerini dile getirdi.

Pandemiyle mücadele etmenin tek yolunun şuan için aşı olduğunun altını çizen Başkan Ömer Yıldız, “Yıldırım İlçe Sağlık Müdürlüğü ile birlikte Vişne Ticaret Bölgesi’ndeki esnaf ve çalışanlarımıza yönelik aşıyı ayaklarına getirme projesini başarıyla tamamladık. Bu anlamda biz de sektörümüze böyle bir hizmet sunmaktan mutluluk duyuyoruz.   BEKSİAD olarak her zaman, her kurumla sektörümüz için iş birliği yapmaya hazırız.  Yeter ki insanlara faydalı bir iş olsun” dedi.

BEKSİAD üyesi işyeri sahipleri ile çalışanları da yaptıkları açıklamalarda BEKSİAD’a ve Yıldırım İlçe Sağlık Müdürlüğüne teşekkür ettiler.


BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı
VEFAT EDEN ZİYA ZEYNELGİL İÇİN BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENECEK Fırsat bulduğu her zaman Ziya Zeynelgil'i evinde ziyaret eden, hal hatırını soran ve sağlık sorunları ile yakından ilgilenen Isparta belediye başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN, Zeynelgil'in vefatı ile ilgili üzüntüsünü paylaştı. Başkan Ba