BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI GÖZGÜN: BİZ SENİ BU HALDE ASLA BIRAKMAYIZ


Gündem 4.01.2020 17:52:00 0
BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI GÖZGÜN: BİZ SENİ BU HALDE ASLA BIRAKMAYIZ

Tedavisi tamamlandıktan sonra yaşlı bakımevine yerleştirilecek

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatı ile konuyu yakından takip eden Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin Gözgün, hastane ya da Rehabilitasyon Merkezine gitme konusunda bir türlü ikna olmayan Mehmet Bursa’yı, ‘Daha yaşayacak günlerin var. Böyle herşeyden vazgeçmek olmaz. Tedavini yaptıralım daha sonra sen yine kendi başına yaşamak istersen yaşa. Ama biz seni bu halde asla bırakamayız’ diyerek hastaneye gitme konusunda ikna etti.

BÖYLE DURUMLARI HABERDAR EDİN

Isparta Belediye Başkan yardımcısı Fahrettin Gözgün, ‘İyi ki Mehmet amcanın durumundan haberdar olduk. Belediye olarak bizim görmediğimiz, bilmediğimiz bu tür insanları tanıyanlar varsa insanlık namına lütfen haber versinler. Ya bundan haberimiz olmasaydı bu insanın hali ne olurdu?’ sözleri ile topluma duyarlılık çağrısı yaptı.

Belediyeden gelen temizlik ekipleri dairede temizlik yaptıktan sonra Mehmet Bursa’nın ihtiyaçlarını da giderdi ve Pazartesi yeniden hastaneye götürmek üzere gerekli hazırlıklara başladı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Büyükkılıç, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenine katıldı Büyükkılıç, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenine katıldı
Parasal sıkılaştırma yatırımları nasıl etkiliyor? Parasal sıkılaştırma yatırımları nasıl etkiliyor?
Osman Kılıç mahallelerin sorunlarını dinliyor Osman Kılıç mahallelerin sorunlarını dinliyor
Talas'ta bu hafta 3 önemli açılış ve temel atma Talas'ta bu hafta 3 önemli açılış ve temel atma