Belediye Başkan yardımcısı tam bir Ak parti düşmanı çıktı


Gündem 6.12.2019 12:51:00 0
Belediye Başkan yardımcısı tam bir Ak parti düşmanı çıktı

AK Partili Güngören Belediyesi Başkan Yardımcısı Veysel İpekçi, kendisini görünce ayağa kalkmayan partiliye verdiği ceza duyanları isyan ettirdi.

Önce AK Partili isimler, ardından sosyal medya AK Partili başkan yardımcısına ateş püskürdü. Veysel İpekçi isimli AK Partilinin yaptığı uygulamayı insani bulmayanlar sosyal medyayı ayağa kaldırdı.



Ancak verdiği insanlık dışı ceza Veysel İpekçi'nin ilk vukuatı değil. İpekçi'nin 2016 yılına kadar AK Parti ve Erdoğan karşıtı hakarete varan twitler attığı ortaya çıktı.

Buram buram AK Parti ve Erdoğan düşmanlığı kokan twitler atan Veysel İpekçi'nin AK parti'nin içine nasıl ve kimin referansıyla girdiği ve nasıl belediye başkan yardımcısı olduğu ise daha şimdiden merak konusu oldu.

Veysel ipekçi'nin geçmiş tarihte attığı Erdoğan ve AK Parti karşıtı twitler:

twitler:

 

 

 

Vali Erin, Bursaspor ve Isparta32spor heyetini ağırladı Vali Abdullah Erin, müsabaka öncesinde Bursaspor Başkanı Enes Çelik ile ISBAŞ Isparta32spor Başkanı Gültekin Özdemir ve beraberlerindeki heyeti Valilikte ağırlayarak her iki kulübe de başarılar diledi.
Isparta'da ev kiraları aldı başını gitti Isparta emlak piyasasında 2026 yılı kiralık daire fiyatları belli oldu. Son dönemde yaşanan artışlarla birlikte bazı mahallelerde kiralar "cep yakacak" seviyelere ulaştı.
Bir haftada 39 firari yakalandı! Isparta İl Emniyet Müdürlüğü, 1-7 Şubat 2026 tarihleri arasını kapsayan dev asayiş raporunu kamuoyuyla paylaştı.
Koca Yusuf Köy Geleneğine Sahip Çıktı Kılıç Köyü’nde düzenlenen bilardo turnuvası, sporun birleştirici gücünü ortaya koyarken Başkan Parlak da etkinliği yerinde takip etti.
Belediye-İş Sendikası’nda Soner Sav dönemi Belediye-İş Sendikası’nda kongre yapıldı. Başkanlığa Soner Sav seçildi.