“BELEDİYE BAŞKANIMIZ 15 AYDA AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNİN FARKINI HİSSETTİRDİ”


Siyaset 21.06.2020 16:13:00 0
“BELEDİYE BAŞKANIMIZ 15 AYDA AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNİN FARKINI HİSSETTİRDİ”

AK Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, 31 Mart yerel seçimlerinde işbaşına geçen Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in çalışmaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Başdeğirmen’in 15 ayda AK Parti belediyeciliğinin farkını htirdiğini söyleyen Recep Özel, “daha da güzel hizmetler yapacağına eminiz” dedi.

31 Mart 2019’da yapılan yerel seçimlerden sonra 15 ay geride bırakıldı. Isparta’da 10 yıl sonra AK Parti yeniden Belediyenin yönetimine geçti. Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığındaki yönetim ile ilgili AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, önemli açıklamalarda bulundu.
* “BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN’İN DAHA GÜZEL İŞLER YAPACAĞINA EMİNİZ”

 

15 aylık süreçte Isparta merkezde AK Parti Belediyeciliğinin farkının hissedildiğini belirten Milletvekili Recep Özel, “Bizim de katkılarımız ile Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’in daha da güzel işler yapacağına eminiz” dedi.
Isparta Milletvekili Özel yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Özellikle 2 dönemdir bizde olmayan Isparta Merkez Belediyesinde 15 aylık dönemde fark hissedildi. Geçmiş dönemi kötüleme adına konuşmuyorum ama Belediye Başkanımız AK Parti Belediyeciliğini Isparta’da yaşatma noktasında bir çalışma içerisinde. Zaten bu farkı da fark ettirdi. Bundan dolayı çalışmalar iyi noktada gidiyor. Amacımız daha iyi olması. Çünkü 15 ay geçti. Geriye kaldı 45 ay. Seçim zamanında taahhüt ettiğimiz bütün projeleri başlamalıyız. Kaynak problemi bir şekilde çözülür. Biz yeter  ki başlayalım. Isparta Belediye Başkanımızın bizlerin de katkısı ile, desteği ile de daha güzel işler yapacağından eminiz.”
** “İLÇE VE BELDE BELEDİYELERİMİZDE DE GÜZEL HİZMET YAPILIYOR”
İlçe belediyelerinin de bu süreçte güzel hizmetler yapıldığını dile getiren AK Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Özel, “İlçe Belediye Başkanlarımız da güzel işler yapıyor. Zaten 10 ilçe bizde. İlçelerimizde de güzel çalışmalar yapıldığına şahidiz. Bu dönemde biz ilk defa Senirkent’i aldık. Senirkent Belediyesi’nin yapmış olduğu farkı görüyorsunuz. Atabey’de güzel işler yapılıyor. Sütçüler’de güzel çalışmalar oluyor. Mesela Aksu Belediye Başkanımız gerçekten belediye hizmetleri noktasında güzel çalıyor. Ayrıca çilek gibi bir ürünü ekonomik olarak ilçeye kazandırdı. O konuda güzel bir çalışmayı yapıyor Aksu Belediye Başkanımız. Oraya yine toplu konut yapılacak. Şarkikaraağaç ve Gelendost’ta da güzel çalışmalar devam ediyor. Verilmiş olan sözlerin yerine getirilmesi noktasında çalışmalar yürütülüyor” diye konuştu.

 

** “AMACIMIZ TÜM İLÇELERE DOĞALGAZ İLE BULUŞTURMAK”
İlçede yaşayan vatandaşların doğalgaz taleplerine de değinen AK Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Özel, amaçlarının tüm ilçelere doğalgaz ile buluşturmak olduğunu ifade etti.
Milletvekili Özel konuşmasında şu konuşmalara yer verdi: “Mesela merkezde doğalgaz var. Bir iki ilçemize daha gitti. Vatandaş da tüm ilçelere istiyor. Bu konuda da haklı. İstemeleri en doğal hakları. Bunu da bizim yapmamız gerekiyor. Bu bizim görevimiz, vazifemiz. Bu noktada Cumhurbaşkanımız da tüm ilçelere doğalgaz götürülmesi konusunda bir iradesi var. Bırakın ilçeleri artık köyler doğalgaz istiyor. Mesela Gelendost’a götürmemiz lazım. Eğirdir’e gitmesi lazım. Çünkü gölün etrafında gölün temizliği anlamında da katkısı olacak. İnşallah tüm ilçelerimizde de doğalgaz ile buluşturma noktasında çalışma yapmamız gerekiyor. Bu konuda da zaten belirli çalışmalarımız var.”,


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Yığılca'da Ahmet Alkan farkı Yığılca'da Ahmet Alkan farkı
YASAV Başkanı Eren’den gençlere altın öğütler YASAV Başkanı Eren’den gençlere altın öğütler
Başkan Eren’den gençlere altın öğütler Başkan Eren’den gençlere altın öğütler
3 ilde 2 suç örgütü daha çökertildi 3 ilde 2 suç örgütü daha çökertildi