"BEN SÖYLEDİĞİMDE DÜŞMAN İLAN EDİLDİM"


Gündem 20.09.2019 00:20:00 0

15 Temmuz 2016'da düzenlenen darbe girişimi sırasında eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'u kaybeden Nihal Olçok, Adalet Bakanlığına Fettah Tamince'ye yeniden soruşturma açtığı için teşekkür etti.

15 Temmuz 2016'da düzenlenen darbe girişimi sırasında eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'u kaybeden Nihal Olçok, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda Adalet Bakanlığının Fettah Tamince hakkında soruşma açması kararını değerlendirdi. Olçok, "Olması gereken buydu." ifadelerini kullandı.

 

"BEN SÖYLEDİĞİMDE DÜŞMAN İLAN EDİLDİM"
Nihal Olçok, paylaşımın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da etiketleyerek "Ben söylediğimde düşman ilan edildim. Soruşturmayı yapan savcıyı görevden al ama onun soruşturmalarını ve davalarını iptal etme. Bu insanla alay etmektir. Hele FETÖ davaları tam bir rezalet. İşte şimdi teşekkür ederim. Olması gereken buydu" dedi.

Olçok, Tamince kararından sonra Adalet Bakanlığına teşekkür etti.
 

NE OLMUŞTU?
 

Adalet Bakanlığı, 'FETÖ üyeliği', 'nitelikli dolandırıcılık', 'görevi kötüye kullanma' suçlamalarıyla Antalya'da yargılanan iş adamı Fettah Tamince ve beraberindeki 9 kişi hakkında verilen 'takipsizlik' kararına kanun yararına bozma yetkisini kullanarak itiraz etmişti. Söz konusu itiraz nedeniyle Tamince'ye yeniden soruşturma açılması kararlaştırıldı.

Olçok, Tamince kararından sonra Adalet Bakanlığına teşekkür etti.

Olçok, Tamince kararından sonra Adalet Bakanlığına teşekkür etti


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Doğu'ya kar, Batı'ya bahar! Yurtta hava nasıl? Doğu'ya kar, Batı'ya bahar! Yurtta hava nasıl?
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor