Yaşam

Yaşam Haberleri

Benzin ve Motorinde Dev İndirim


Yaşam 10.03.2020 00:06:00 0
Benzin ve Motorinde Dev İndirim

Petrol fiyatlarının dibi görmesinin ardından akaryakıtta dev indirim! Benzin 78, motorin 63 kuruş düşecek

 
OPEC’de yaşanan gerilim ve Çin’de ortaya çıkan Koronavirüs petrol fiyatlarında ciddi dalgalanmalara neden oldu. Fiyatların aşağı yöndeki seyri en fazla petrolde net ithalatçı konumda olan Türkiye’nin işine yaradı. Edinilen son dakika bilgilerine göre, söz konusu dalgalanmalar pompaya yansıyacak. Bu kapsamda pompada salıyı çarşambaya bağlayan gece yarısı benzinde 78, motorinde ise 63 kuruşluk indirim göründü.
 
Son dakika haberi: Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ve OPEC dışı bazı ham petrol üreticisi ülkelerin toplantısından üretim kesintisi kararının çıkmamasının ardından Brent petrolün varil fiyatı dün yüzde 30'un üzerinde değer kaybederek 31 dolarla Şubat 2016'dan bu yana en düşük seviyeyi gördü.
 
 BENZİN VE MOTORİNDE BÜYÜK İNDİRİM
Petrol fiyatlarının bu kadar hızlı bir şekilde düşüş göstermesi Türkiye'de vatandaşın cebini rahatlatacak. Edinilen bilgiye göre 10 mart salıyı çarşambaya bağlayan gece yarısı benzinde 78 kuruş, motorinde ise 63 kuruş indirim yapılacak. İndirimin ardından benzin fiyatları uzun bir süre sonra 6 liranın altına düşmüş olacak.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Büyükkılıç, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenine katıldı Büyükkılıç, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenine katıldı
Parasal sıkılaştırma yatırımları nasıl etkiliyor? Parasal sıkılaştırma yatırımları nasıl etkiliyor?
Osman Kılıç mahallelerin sorunlarını dinliyor Osman Kılıç mahallelerin sorunlarını dinliyor
Talas'ta bu hafta 3 önemli açılış ve temel atma Talas'ta bu hafta 3 önemli açılış ve temel atma