Yaşam

Yaşam Haberleri

Benzin ve Motorinde Dev İndirim


Yaşam 10.03.2020 00:06:00 0
Benzin ve Motorinde Dev İndirim

Petrol fiyatlarının dibi görmesinin ardından akaryakıtta dev indirim! Benzin 78, motorin 63 kuruş düşecek

 
OPEC’de yaşanan gerilim ve Çin’de ortaya çıkan Koronavirüs petrol fiyatlarında ciddi dalgalanmalara neden oldu. Fiyatların aşağı yöndeki seyri en fazla petrolde net ithalatçı konumda olan Türkiye’nin işine yaradı. Edinilen son dakika bilgilerine göre, söz konusu dalgalanmalar pompaya yansıyacak. Bu kapsamda pompada salıyı çarşambaya bağlayan gece yarısı benzinde 78, motorinde ise 63 kuruşluk indirim göründü.
 
Son dakika haberi: Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ve OPEC dışı bazı ham petrol üreticisi ülkelerin toplantısından üretim kesintisi kararının çıkmamasının ardından Brent petrolün varil fiyatı dün yüzde 30'un üzerinde değer kaybederek 31 dolarla Şubat 2016'dan bu yana en düşük seviyeyi gördü.
 
 BENZİN VE MOTORİNDE BÜYÜK İNDİRİM
Petrol fiyatlarının bu kadar hızlı bir şekilde düşüş göstermesi Türkiye'de vatandaşın cebini rahatlatacak. Edinilen bilgiye göre 10 mart salıyı çarşambaya bağlayan gece yarısı benzinde 78 kuruş, motorinde ise 63 kuruş indirim yapılacak. İndirimin ardından benzin fiyatları uzun bir süre sonra 6 liranın altına düşmüş olacak.
İsparta’da şiddetli fırtına ve sağanak Isparta’da etkili olan sağanak ve şiddetli rüzgâr nedeniyle Halıkent Mahallesi’nde ağaçlar devrildi, bir sitenin kamelyası yerinden söküldü; yetkililer vatandaşları olası tehlikelere karşı uyardı.
Antalya’da Kripto Tuzağı: Sahte Polis Baskınında 4 Milyon Dolarlık Vurgun Antalya’da kendilerini polis olarak tanıtan bir çete, villaya düzenlediği sahte operasyonda milyonlarca dolarlık kripto varlığı ele geçirdi. Aralarında görevdeki bir polis memurunun da bulunduğu 10 şüpheli tutuklandı.
İbrahim Özkan’dan Akseki belediyesi’ne sert eleştiriler: “Polemik değil, icraat Görmek istiyoruz” Antalya İbradı eski Belediye Başkanı İbrahim Özkan, Akseki Belediyesi ve CHP Akseki İlçe Başkanlığı’na yönelik dikkat çeken bir açıklama yaptı. Özkan, sosyal medya üzerinden yönelttikleri soruların cevapsız bırakıldığını belirtere
Isparta Şoförler Odası’nda Tartışmalı Seçim Basına kapalı olarak yapılan Isparta Şoförler Odası seçimlerinde, gelen tepkiler sonrası yalnızca bazı basın mensuplarının içeri alınmasına izin verildi. Mevcut Başkan Mehmet Yücedağ’ın kazandığı seçimler, şeffaflık tartışmalarını
Başkan adaylarının yönetim listeleri belli oldu Isparta Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda başkan adaylarının yönetim listeleri