Benzine Dün Zam Gelmişti Bugün Büyük İndirim Yapıldı! İşte Yeni Fiyatlar


Gündem 25.06.2020 21:56:00 0
Benzine Dün Zam Gelmişti Bugün Büyük İndirim Yapıldı! İşte Yeni Fiyatlar

Benzin fiyatlarına dün zam yapılmıştı. Petrol fiyatlarından kaynaklanan bu zammın ardından ise yeni bir indirim yapıldı. Benzin fiyatlarına yeni gün itibariyle yapılan indirimin detaylarını ve büyük kentlerde oluşan indirimli fiyat listeleri. İşte EPGİS'in duyurduğu ve bu gece yarısından itibaren geçerli olacak indirim tutarı.

Hatırlanacağı üzere petrol fiyatlarında yaşanan son artış nedeniyle akaryakıt fiyatlarına zam yapılmıştı. Benzin ve motorin fiyatlarına hafta ortasında yapılan bu zammın ardından ise yeni bir indirim haberi geldi. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) yapmış olduğu bir basın açıklaması ile benzin fiyatlarında indirim olduğunu duyurdu. 

BENZİN LİTRE FİYATLARINA BÜYÜK İNDİRİM

Benzin litre fiyatlarına yapılan indirimlere ilişkin Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası bir basın açıklamasında bulundu. Söz konusu basın açıklamasında yapılan benzin indiriminin detayları açıklandı. EPGİS yapmış olduğu basın açıklamasında benzinin litre fiyatlarında 22 kuruşluk bir indirim olduğunu bildirdi. Kurum bu indirimlerin ise pompa fiyatlarında doğrudan yansıyacağını açıkladı. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikasının resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada yer alan bir diğer not ise benzin indirimin bu gece yarısından itibaren geçerli olacağı. 

Benzin fiyatlarına ilişkin resmi açıklamada EPGİS "Akaryakıt Fiyatlarında İndirim 26/06/2020  tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; Benzinde 22 KRŞ/LT pompa satış fiyatlarında indirim gerçekleşmiştir." ifadelerini kullandı. 

ANKARA İSTANBUL VE İZMİR'DE 22 KURUŞLUK BENZİN İNDİRİMİNİN ARDINDAN OLUŞAN YENİ FİYAT LİSTESİ

3 büyük kentte yapılan benzin indirimin ardından sürücüler yeni fiyat tarifesine göre işlem yapacaklar. Bu indirimin ardından Ankara'da bir gün önce 6.57 TL bandına yükselen benzin litre fiyatları 6.35 TL'ye geriledi. İstanbul'da benzin litre fiyatları 6.51 TL'den 6.39 TL'ye, İzmir'de ise 6.57 TL'den 6.35 TL'ye indi. 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü