Berna Laçin'den deprem sonrası çirkin provokasyon! Sosyal medyada tepki yağıyor: Bu ne kepazelik


Yaşam 25.01.2020 15:17:00 0
Berna Laçin

Berna Laçin'den deprem sonrası çirkin provokasyon! Sosyal medyada tepki yağıyor: Bu ne kepazelik

 
Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından İslam düşmanlığı açıklamalarıyla tepkileri üzerine çeken sözde oyuncu Berna Laçin, skandal bir provokasyona imza attı. Berna Laçin "Hop güncelleme 6.5... Biliyorsunuz bir dereceden sonra o ilde vergi filan depremden dolayı muafiyet alıyor" ifadelerini kullandı. Laçin'in skandal paylaşımına sosyal medyadan tepki yağıyor: "Ölen insanlar varken senin aklın nerede... Bu ne kepazeliktir!"
 
Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen depremin ardından hayatını kaybedenlerin sayısı 22'e yükseldi. Tüm Türkiye tek yürek oldu ve Elazığ'a yardımlar gönderilmeye başlandı.
 
Türkiye, Elazığ'da yaşanan 6.8 şiddetindeki depremin üzüntüsünü yaşarken sosyal medyadan da ilk provokasyonlar yayılmaya başladı.
 

 "BEKLEYİN GÖRÜN, HEP AYNI"
Sosyal medya hesabı Twitter'dan depremle ilgili paylaşımlarda bulunan sözde oyuncu Berna Laçin'den tepki çeken bir tweet geldi.

Depremdeki can kaybını bir kenara bırakan Laçin,"Hop güncelleme 6.5... Biliyorsunuz bir dereceden sonra o ilde vergi filan depremden dolayı muafiyet alıyor"dedi.

 BERNA'YA SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞIYOR
Twitter hesabından peş peşe paylaşım yapan Berna Laçin için"İnsanlar depremden ölür, bunlar kinlerinden", "Ölen insanlar varken senin aklın nerede" ve "Bir tek insanımızın burnu kanamasın ben vergiye razıyım. Bu ne kepazeliktir"gibi tepki mesajları geldi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Bahara karnınızı gererek girin! Bahara karnınızı gererek girin!
Sembolik mekânlar kırmızı-beyaza büründü Sembolik mekânlar kırmızı-beyaza büründü
Bursa'da girişimcilere startup farkındalığı Bursa'da girişimcilere startup farkındalığı
Atama kararları Resmi Gazete'de Atama kararları Resmi Gazete'de