Bilgiç; Bizim insanımız hizmetin en iyisine layıktır


Gündem 18.11.2019 18:11:00 0
Bilgiç; Bizim insanımız hizmetin en iyisine layıktır

TBMM Meclis Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve beraberindeki heyet Özel İdarenin Senir Kasabasındaki asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. 

 

Devletin tüm kurumlarıyla en ücra köşede yaşayan vatandaşa hizmet götürmesinin önemli olduğuna vurgu yapan TBMM Meclis Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, “Bizim insanımız, hizmetin en iyisine layık. Merkez olmaz üzere ilçelerimiz Beldelerimiz köylerimiz hizmeti götürebilmek için büyük bir özveriyle, koordinasyon ve uyum içerisinde çalışıyoruz” dedi. İl Özel idaresinin yapmış olduğu asfalt çalışmalarını inceleyen TBMM Meclis Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç “İl Özel idaremiz asfaltlama çalışmalarında planlı ve titiz çalışıyor. "Dedi.

Isparta, AB destekli yerel iklim eylemi projesinde pilot il oldu Türkiye’de iklim değişikliğiyle mücadele kapsamında yürütülen “Türkiye’de Yerel İklim Eylemi için Avrupa Birliği Ortaklığı Projesi” çerçevesinde Isparta pilot iller arasında yer aldı. Proje kapsamında yürütülecek çalışmaların değerlendirilmesi amacıyla I
Antalya’da otobüs ve taksi ücretleri arttı Antalya Büyükşehir Belediyesi Mart Ayı Devam Meclis Toplantısı’nda toplu taşıma ücretlerine zam yapılması kararı alındı.
İhraç edilen biberler sınırdan döndü! Pestisit alarmı Almanya’ya gönderilen biberlerde güvenli limitin 35 katı pestisit tespit edilince ürünler için imha kararı verildi. ZMO Antalya Şube Başkanı Ebru Kaçın, tarımsal üretimde denetim ve izlenebilirliğin artırılması gerektiğini vurguladı.
Anadolu Mahallesi Ormanevleri’nde Kentsel Dönüşüm Süreci Başladı Ormanevleri Sitesi’nde kentsel dönüşüm sürecinin ilk adımı atıldı. Binaların dayanıklılığını belirlemek amacıyla karot alım çalışmalarına başlandı.
İhraç edilen biberler sınırdan döndü! Pestisit alarmı Almanya’ya gönderilen biberlerde güvenli limitin 35 katı pestisit tespit edilince ürünler için imha kararı verildi. ZMO Antalya Şube Başkanı Ebru Kaçın, tarımsal üretimde denetim ve izlenebilirliğin artırılması gerektiğini vurgula