Bilgiç; Bizim insanımız hizmetin en iyisine layıktır


Gündem 18.11.2019 18:11:00 0
Bilgiç; Bizim insanımız hizmetin en iyisine layıktır

TBMM Meclis Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve beraberindeki heyet Özel İdarenin Senir Kasabasındaki asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. 

 

Devletin tüm kurumlarıyla en ücra köşede yaşayan vatandaşa hizmet götürmesinin önemli olduğuna vurgu yapan TBMM Meclis Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, “Bizim insanımız, hizmetin en iyisine layık. Merkez olmaz üzere ilçelerimiz Beldelerimiz köylerimiz hizmeti götürebilmek için büyük bir özveriyle, koordinasyon ve uyum içerisinde çalışıyoruz” dedi. İl Özel idaresinin yapmış olduğu asfalt çalışmalarını inceleyen TBMM Meclis Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç “İl Özel idaremiz asfaltlama çalışmalarında planlı ve titiz çalışıyor. "Dedi.

AK Parti Yalvaç İlçe Başkanı hakkındaki görüntüler yargıya taşındı AK Parti Yalvaç İlçe Başkanı Gençer Kondal hakkında sosyal medyada dolaşıma sokulan ve yapay zekâ ile üretildiği iddia edilen görüntülerle ilgili adli sürecin devam ettiği, paylaşımların IP adresi Rusya kaynaklı olarak tespit...
Aslı Baykal’dan Ankapark ve Mansur Yavaş’a Sert Çıkış CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal, Ankapark üzerinden ABB Başkanı Mansur Yavaş’a sert eleştiriler yöneltti.
Yeşilova’da eğitim buluşması Burdur Yeşilova Belediye Başkanı Okan Kurd, Eğitim-İş Sendikası Burdur Şubesi ile Yeşilova’dan katılım sağlayan öğretmenlerin Belediye Otel Restaurant’ta düzenlediği toplantıya katılarak eğitim camiasının temsilcileriyle bir araya
Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nden öğrencilere yangın eğitimi Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, öğrenciler ve okul personelinde yangın bilinci oluşturmak amacıyla Lokman Hekim Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’nde kapsamlı bir yangın eğitimi ve tatbikatı gerçekleştirdi.
Antalya’da yaban keçisi avlayanlara rekor ceza: 973 bin TL Antalya’da koruma altındaki yaban keçisini avladıkları belirlenen 2 kişiye, Doğa Koruma ve Milli Parklar ekiplerince yapılan denetimler sonucu Kara Avcılığı Kanunu kapsamında toplam 973 bin 238 TL idari para cezası kesildi.