BİLGİÇ, CUMHUR İTTİFAKINA ZARAR VEREN GÜNAYDIN'I ZİYARET ETTİ


Gündem 10.01.2020 01:56:00 0
BİLGİÇ, CUMHUR İTTİFAKINA ZARAR VEREN GÜNAYDIN

TBMM Başkanvekili AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Eski Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı onun Şato gibi ofisinde ziyaret etti.

Seçimi kaybettikten sonra yaşadığı hezimeti hiç yaşamamış gibi tuhaf tavırlarla kamuoyu karşısına çıkan dolaylı yollardan yeni Belediye Başkanına göndermelerde bulunduğu iddia eddilen herkes Belediye Başkanlığı zamanında verdiği zararlardan dolayı yargılanmasını beklerken, o hala piyasalarda-sahalarda kahraman edasıyla pozlar vererek kamuoyuna pes dedirtiyor.

Sürekli Cumhur ittifakı hasassiyeti ile hareket eden TBMM Başkan vekili Süreyya Sadi Bilgiç, bugün Isparta'ya yaptığı ziyaret ile bir çok temaslarda bulundu. TBMM Başkan vekili Süreyya Sadi Bilgiç'in en dikkat çeken ziyareti ise Cumhur ittifakına dolaylı, dolaysız yollarla sürekli zarar veren Eski Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı şato'dan farksız ofisinde ziyaret ederek gözleri üzerine çekti. Tahminlere göre Başkan vekili Bilgiç'in bu ziyareti son zamanlarda AK Parti-Mhp ilişkilerine zarar veren Günaydın'a Cumhur ittifakının hassasiyetini hatırlatmaktı. Bu ziyareti gören Cumhur ittifkı tabanı, İnşallah Yusuf Ziya Günaydın bu ziyaretten dolayı biraz yüzü kızarır şeklinde konuştuklar...


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü